Terug

ZAO Skincare & Make-up Refill Penseel-eyeliner 072 (Electric Blue) - 4.5gr

1 werkdag levertijd

  • Op voorraad

12,90

Aan verlanglijst toevoegen

Voor dit product ontvang je ... spaarpunten
  • Duurzaam assortiment Tooltip Onze producten zijn goed voor mens en milieu
  • Vóór 12:00 besteld. Morgen in huis
  • Persoonlijk advies
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Placeholder 9,5

Onze trustpilot beoordelingen

“Onze trustpilot reviews”

Productomschrijving

ZAO Skincare & Make-up Refill Penseel-eyeliner 072 (Electric Blue) - 4.5gr

ZAO eyeliner navulling. Verkrijgbaar in diverse kleuren

Lees de volledige productomschrijving

ZAO Refill Penseel-eyeliner 072 Blue

De ZAO eyeliner benadrukt en intensiveert uw oogopslag. Het wordt dicht bij het oog aangebracht en dat vraagt om de meest zachte en veilige ingrediënten. ZAO eyeliner vermindert het risico van roodheid en irritatie. De formule is ontwikkeld met hoogwaardige grondstoffen voor regelmatig gebruik en is geschikt voor gevoelige ogen met mensen die contactlenzen dragen.

Bamboe verpakking:

Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en modern design, de bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een duurzaam katoenen zakje. De combinatie van deze prachtige verpakking samen met het refill systeem maakt een product van ZAO een perfect cadeau!

Alle Eyeliners zijn navulbaar en zijn zo meer ecologisch en economisch.

ZAO is kwaliteits make-up en biologische make-up. Textuur, uitstraling, kleur, comfort, Zao Make-up creëert en ontwikkelt formules die minstens even goed en doeltreffend zijn als conventionele cosmetica, maar met respect voor de natuur en jouw gezondheid.

Gebruiksaanwijzing:

SCHUDDEN VOOR GEBRUIK. Om het gemakkelijker aan te brengen: sluit het oog en trek de huid met één vinger op de wenkbrauw iets omhoog. Begin in het midden van het oog en werk naar links en rechts. Zo is het gemakkelijker om een ​​perfecte lijn te krijgen. Tip: Op het beweeglijke deel van een kleiner oog zet je een smallere lijn. Is er meer ruimte op het ooglid, dan kan de lijn breder zijn.

Ingredienten:

Biologisch aloë vera sap

Biologisch aloë vera sap is bekend om zijn kalmerende werking. Het herstelt en kalmeert het contour van de meest kwetsbare ooghuid.

Biologische bamboe hydrolaat

Bamboe hydrolaat is rijk aan organische silica dat bekend staat om de hydraterende en regenererende eigenschappen. Dit is een ingrediënt dat de huid van buitenaf voedt om de elasticiciteit te behouden. Organische silica bevordert de collageenproductie.

Biologische shea butter

Shea boter wordt gewonnen uit shea noten, afkomstig van een boom die alleen in het wild groeit in de beboste savannes van West-Afrika. De samenstelling is rijk aan vetzuren en daardoor heeft het hydraterende en voedende eigenschappen. Het helpt de huid herstellen, beschermt tegen UV-straling en kalmeert de huid.

Bezorginformatie

Bezorginformatie

De bezorgkosten bedragen € 4,95. Bestellingen boven € 50,- worden gratis thuisbezorgd. Wij bezorgen je bestelling met PostNL. Via de Track & Trace code die u van ons ontvangt, kunt het pakketje gemakkelijk volgen.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Refill Penseel-eyeliner 072 (Electric Blue) - 4.5gr

Refill Penseel-eyeliner 072 (Electric Blue) - 4.5gr

12,90