Terug

ZAO zomerlook 2021

ZAO zomerlook 2021

ZAO zomer collectie 2021 ;  ELLE EST BELLE!  

ZAO heeft de zomer collectie van 2021 uitgebracht en we zijn helemaal blij! 

Hun beauty producten zijn geïnspireerd op de mooie kleuren van Zuid-Frankrijk. De beauty producten hebben de kleuren Roze, Koraal, Nude, Glanzende kleuren en Eucalyptus groene tinten. Deze kleuren bieden jou deze zomer verfijning, lichtheid en plezier! 

We laten je niet langer in spanning, want welke mooie producten heeft ZAO in de zomercollectie 2021 uitgebracht? Hieronder vertellen we je er meer over!

Eyeshadow

Ten eerste heeft ZAO twee nieuwe oogschaduw uitgebracht: de Golden Pearl en Eucalyptus Green.
De Golden Pearl is een rechthoekige oogschaduw. De oogschaduw heeft een goud-witte tint met parelglans, waarmee je zones van licht kunt creëren en zo de ogen kan oplichten. De ZAO oogschaduw Golden Pearl vind je hier. 

De Eucalyptus Green heeft een zachte en frisse tint, wat natuurlijk perfect is om te dragen in de zomer! Overdag kun je hem bijvoorbeeld gebruiken als lichte tint en in de avond als perfecte smokey eyes. De ZAO oogschaduw Eucalyptus Green vind je hier. 

Compact Blush

Naast de gave oogschaduw, heeft ZAO ook een nieuwe blush uitgebracht: de compact blush Coral Pink. Het fijne aan deze poeder, is dat hij heel zacht aanvoelt en zich perfect vermengt met de huid! Deze blush verbetert de teint en geeft je gezicht een frisse en gezonde gloed. De intensiteit kun je aanpassen aan de kleur van de huid, heerlijk toch voor in de zomer? De ZAO Compact Blush Coral Pink vind je hier. 

Lipsticks

Ook aan de lippen heeft ZAO gedacht met de zomer collectie 2021, ze hebben namelijk twee prachtige nieuwe lippenstiften uitgebracht! De Cocoon Nude Peach en de Classic Nasturtium Rose. De Cocoon Nude Peach combineert comfort en verzorging met een volle kleur. Deze lippenstift heeft een nude tint en geeft je lippen een zachte tint waarbij je lippen ook nog eens gehydrateerd worden. De lippenstift: Cocoon Nude Peach vind je hier.   

De Classic Nasturtium Rose heeft een fluwelen textuur. De lippenstift heeft een matte finish en terracotta roze kleur, die past bij alle huidtinten. Deze lippenstift zorgt ervoor dat elke look een elegante uitstraling krijgt! De lippenstift: Classic Nasturtium Rose vind je hier.  

Shimmering Veil 

Met Zao’s Shimmering Veil, is de zomer collectie 2021 van ZAO helemaal compleet! Zao's Shimmering Veil hydrateert de huid, licht de huid op en bruint licht de huid door de koperkleur en gouden pareltjes. Je kunt deze olie zelfs in je haar doen, hier is de olie ideaal voor!

Zao’s shimmering Veil bestaat uit biologische ingrediënten, namelijk: 

• Biologisch Abessijnse olie: Deze voedende en verzachtende plantenolie beschermt de huid tegen uitdroging. Het is ook een uitstekende hair conditioner die het haar voedt en laat glanzen.
• Biologische Jojoba olie: De samenstelling lijkt op menselijke talg, daarom voorkomt deze olie uitdrogen van de huid en heeft vitaliserende eigenschappen. Hierdoor geeft de olie glans, soepelheid en schoonheid aan de huid en het haar.

Wil je weten hoe je deze olie moet gebruiken? Gebruik: Doe een paar druppels Shimmering Veil in de palm van de hand, verwarm het iets en verdeel het gelijkmatig over de huid. Je brengt Shimmering Veil aan op de huid vóórdat je de make-up aanbrengt. 

Benieuwd naar ons hele assortiment ZAO producten? Deze kun je hier vinden. 

Stralende Groetjes Viva Donna!

________________________________________________________________________________

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box