Terug

Zao & Bamboe

Zao & Bamboe

Zao & Bamboe; onlosmakelijk aan elkaar verbonden

 

Zeg je Zao make-up dan zeg je Bamboe. Zao heeft verpakkingen van Bamboe en Bamboe is de ster ingrediënt van de  hele make-uplijn. Bamboe is een natuurlijk product en afbreekbaar in het milieu.

 

Bamboe als verpakking:

Bamboe is heel duurzaam, het heeft geen kunstmest of pesticiden nodig om goed te groeien en in 4-5 jaar groeit er al een hele grote bamboe boom, terwijl een normale boom daar 30 jaar over doet. De bamboe die gebruikt wordt voor de verpakkingen groeit in inheemse bossen in beschermde gebieden. De zakjes die om de producten heen zitten zijn van bamboe vezels. 

ZAO & bamboe

Bamboe als ingrediënt:

Bamboe is in veel Zao make-up producten verwerkt in de vorm van een hydrolaat, poeder en maceraat. Het is zeer rijk aan organisch silicium waarvan uitwendig gebruik zorgt voor het behoud van de elasticiteit van onze weefsels en onze huid . 

Biologisch bamboe hydrolaat wordt bereid door de bamboe bladeren te destilleren Het zuivert en matteert het de gecombineerde- en acne-gevoelige huid. . Het hydrateert en verzacht de huid. , en is daarom ook geschikt voor de droge en gevoelige huid. Dankzij het hoge gehalte aan siliciumdioxide , geeft het een zacht gevoel aan de huid . 

Bamboo poeder    wordt gewonnen uit de stengels van bamboe. Dankzij een hoog gehalte aan siliciumdioxide , remineraliseert en hydrateert je huid, terwijl het glimmen van de gecombineerde en vette huid vermindert. 

Biologisch bamboe maceraat  is zeer rijk aan organisch silica waarvan uitwendig gebruik de elasticiteit van de bovenste lagen van de opperhuid ondersteunt. Biologisch silica bevordert het proces van collageenproductie.

 

Navulbaar:

Alle bamboe verpakkingen gaan super lang mee en zijn daarom allemaal navulbaar.

Je vind hier de ZAO make-up producten en de Zao navullingen

 

 

Zoals jullie hebben kunnen lezen is Zao een en al bamboe.


De Zao bamboe producten vind je hier

 

Stralende groetjes Viva Donna!

 

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Recente artikelen

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box