Terug

Wij gaan samenwerken met Elavie

Wij gaan samenwerken met Elavie

Wij gaan samenwerken met Elavie - Orthomoleculair Therapeut

Zoals jullie wellicht wel weten ben ik schoonheidsspecialiste. Ik heb best een heleboel kennis in huis om huidproblemen te verminderen en huidveroudering te vertragen of te vervagen. Maar helaas zijn er ook huidklachten die ontstaan omdat je lichamelijk niet lekker in je vel zit of niet de juiste producten eet. Daarom werk ik graag samen met andere enthousiaste ondernemers die mensen willen helpen en ondersteunen, zo ook Evie van Elavie.

Schoonehidsspecialiste

Elavie 

Omdat ik graag al mijn klanten wil bijstaan met huidproblemen en huidklachten, heb ik contact gezocht met Evie van Zeijl van Elavie. Zij is Orthomoleculair Therapeut. 

Als jij een huidprobleem hebt waar ik je niet of niet meer mee kan helpen dan verwijs ik je door naar Elavie. Zij gaat dan in een persoonlijk gesprek kijken wat zij voor jouw probleem kan betekenen. Ze neemt echt de tijd voor jouw problemen en zal er alles aan doen dat het opgelost wordt.

Wil jij een intake doen bij Evie? Meld je dan hier aan!

Wat doet een Orthomoleculair Therapeut?

Orthomoleculaire therapie is onderdeel van de natuurgeneeskunde. De natuurgeneeskunde streeft ernaar de gezondheid van mensen te verbeteren met behulp van natuurlijke middelen. Orthomoleculaire therapeuten willen daarbij zogenoemde ‘optimale concentraties’ voedingsstoffen in iemands lichaam bewerkstelligen. Deze hoeveelheden zouden alle lichaamsprocessen moeten ondersteunen en bevorderen. 

 

Viva Donna gaat samenwerken met Elavie

Help ik heb een huidprobleem

Heb jij een huidprobleem? Dan ben je uiteraard bij mij aan het juiste adres! Ik help je graag met advies in: hoe jij je huid het beste kunt verzorgen en en welke producten geschikt voor je zijn. Mocht ik er niet uitkomen omdat ik denk dat jouw huidprobleem gericht is op de innerlijke mens of voeding, dan stuur ik je door naar Elavie.

Wil jij mijn persoonlijke huidadvies? Ik geeft heel gericht persoonlijk huidadvies en product advies. Naar aanleiding van een aantal vragen geef ik je advies in hoe je huid te verzorgen en welke producten te gebruiken. 

Wil je weten wat een andere klant van mijn advies vond? hier haar review

"Super goed advies gehad van Sandra en ook nog nieuwe dingen geleerd. Mijn huid is echt verbeterd. Het team van Viva Donna staat altijd voor je klaar en gaat above and beyond om je zo goed mogelijk te helpen."

Wil jij gratis persoonlijk huidadvies twv €49.50? Meld je dan hier aan, vul de vragen in en stuur ze naar mij terug. Ik zal binnen 5 werkdagen een persoonlijk advies voor je maken!

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

 

_________________________________________________________________________________

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box