Terug

Wenkbrauwtip van Kendall Jenner

Wenkbrauwtip van Kendall Jenner

Wenkbrauwtip van Kendall Jenner

Ik werd door mijn leverancier op de volgende tips gewezen: Kendall Jenner gebruik een product voor haar wenkbrauwen dat ik ook verkoop. En het is nog eens een product dat niet veel kost! Voor nog geen tientje heb jij het ook in je bezit! Lees met me mee, ik ga je er alles over vertellen!

De goedkope beautytip van Kendal Jenner:

Het is een hit op de rode loper, viraal op TikTok oen gespot op straat. Deze beautytrend is een trend waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. 

Wanneer we Kendalls make-uplooks eens onder de loep nemen, valt één ding direct op: haar perfecte wenkbrauwen. Volumnieus, donker en in een strakke vorm: simpelweg jaloersmakend. Welk sappige beautygeheim zit hier toch achter? Gelukkig voor ons onthulde make-upartiest Aiden Keogh zijn truc voor de stralende wenkies van Jenner. En het leuke? Blijkt erg amateurproof te zijn. Love it. En nog beter: we hoeven er maar één rood briefje voor neer te tellen.

Wenkbrauwtip van Kendall Jenner

Dit is wat Kendall Jenner doet:  nadat haar wenkbrauwen hier en daar wat zijn bijgewerkt met een zacht, bruin potlood (niet veel anders dan dat wij dagelijks voor de spiegel uitvoeren, dus), voegt zij voor de finishing touch een bepaald glansproduct toe. Wat dit dan is? Zet je schrap, want voor wenkbrauwen met een stralende, frisse uitstraling gebruikt Keogh een lippenbalsem. En wel de Smith's Rosebud Salve lippenbalsem die je voor nog geen tientje in huis hebt. 

Rosebud Salve | Smith's Beste lipbalm - Viva Donna

Deze lippenbalsem is Verzorgend en verzachtend Het klinkt misschien gek: je lippenbalsem smeren in je wenkbrauwen. Waarschijnlijk zie jij nu een kleverige, smurriebende voor je. Maar hoor ons even uit, en misschien begrijp je de make-upkeuze dan wat beter. Door de essentiële oliën, zoals onder andere mineraal- en rozenolie, hydrateert de balsem normaal gesproken schrale lippen terwijl hij tegelijkertijd dient als een gloss. Hierdoor is hij dus ook perfect in staat om jouw wenkbrauwharen te verzorgen en te laten glanzen. Je kan het aanbrengen door echt een heel klein beetje lippenbalsem op je vinger te nemen, en vervolgens langs de haargroei van je wenkbrauwen te gaan. Een leuke bonus: naast het verzorgen van je wenkies dient hij ook als een wondermiddel tegen pluishaar, dus die wenkbrauwharen van jou gaan geen kant meer op. Jouw brows overleven gegarandeerd een regenbui. Ik zou zeggen: uitproberen die hap.

Rosebud lippenbalsem is er in verschillende geuren en smaken, maar de versie die Kendall gebruikt is de Rosebud lipbalm original

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

 

Bron: Redactie

 

_______________________________________________________________________________

 

Recente artikelen

Hoe blijven mijn wenkbrauwen goed zitten?
Hoe breng je wenkbrauwpoeder aan?
Hoe laat ik mijn wenkbrauwen glanzen
Wenkies on Fleek
Beautytips van sterren
Zo zitten jouw wenkbrauwen altijd mooi in model!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »