Terug

Wat is het verschil tussen de Marc Inbane Tanning spray en de Hyaluronic Tanning spray?

Wat is het verschil tussen de Marc Inbane Tanning spray en de Hyaluronic Tanning spray?

NATURAL TANNING SPRAY V/S HYALURONIC SELF-TAN SPRAY


De Marc Inbane Hyaluronic Self-Tan Spray is net gelanceerd en we krijgen  regelmatig de vraag wat nou precies het verschil is tussen de Marc Inbane Hyaluronic tanning spray en de originele Marc Inbane Natural Tanning Spray. We gaan jullie er alles over vertellen zodat je precies weet hoe het zit!
 
Beide zelfbruiners zijn eenvoudig aan te brengen, zijn verrijkt met pure en verzorgende ingrediënten & voorzien je huid van een egaal-gebruinde & natuurlijke zomerse teint!
  
Het grote verschil tussen de sprays zit met name in de samenstelling van de ingrediënten. Deze bepalen de duur en de diepte van je teint, de geur en het verzorgend effect op je huid.   
 
Om je te helpen met je keuze, laten we je in onderstaand schema de verschillen zien. 
 
In beide gevallen geen slechte keuze, want het zijn 2 toppers uit onze collectie:

- Bruiningsresultaat binnen 1 minuut 
Vegan, hypoallergeen en vrij van parabenen 
- Geschikt voor alle huidtypen én huidtinten 
- Géén typische self-tan geur 
- Géén worteleffect
 
Ons Advies : Kies de spray die het beste bij jou past en wordt bruin op een veilige manier zonder schadelijke UV-stralen.

 

 

 

Wat is het verschil tussen de Marc Inbane Tanning spray en de Hyaluronic Tanning spray

De Natural Tanning Spray is qua aankoop dus iets voordeliger dan de nieuwe Hyaluronic Spray vanwege de inhoud. Echter blijft de kleur van de Hyaluronic langer zitten waardoor het voordeel minder groot is dan het lijkt.  

Beide sprays zijn geschikt voor alle huidtypen en huidtinten. Ze blenden mooi samen met je natuurlijke huidskleur en geven je huid gelijktijdig een verzorgende boost. Het effect bij de Hyaluronic blijft iets langer zichtbaar door verrijking met het exclusieve ingrediënt Arlasolve™. Deze zorgt voor een ultieme boost van de andere ingrediënten voor een langer behoud van je bruiningsresultaat. Daarbij werkt het unieke hyaluronzuur als een superieure moisturizer, waardoor de kleur ook langer zichtbaar blijft.

Tip: de Natural Tanning Mousse is eveneens verrijkt met het 3e generatie Hyaluronzuur SLMW. Een mooie kans op een dubbele verkoop: adviseer jouw klanten de Hyaluronic Spray voor het gezicht en voor het lichaam de Natural Tanning Mousse.

Stralende Groetjes Viva Donna!

Recente artikelen

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box