Terug

Veilig in de zon met Naïf zonnebrand

Veilig in de zon met Naïf zonnebrand

Veilig in de zon met Naïf zonnebrand

Heb jij de Naïf posters die je hierboven ziet al in de bushokjes gezien? Of heb je iets gehoord over Naïf veilig zonnen op de radio of gezien in verschillende magazines zoals, Linda en &C. Mooi hé! Naïf wil aandacht geven aan veilig zonnen met zonnebrand die goed is voor mens en milieu! 

Nog even en dan gaat de lente officieel van start. En eerlijk, de lentezon heeft zich stiekem al goed laten zien! Fijn, maar dat betekent dus ook dat er gesmeerd moet worden. Vooral omdat onze huid - of die van je kind - weinig zon heeft gezien de afgelopen maanden.

Ze lijken onschuldig, die eerste zonnestralen in deze lente maanden. Heerlijk toch, lekker naar buiten met je kind, even wat Vitamine D op doen. Zeker, maar wist je dat je dus ook nu zonverbranding kunt oplopen? Vooral tere huidjes en lichte huidtypes.

Is de lente zon net zo schadelijk als de zomerzon?

Er zin in de zon een verschil tussen de zon kracht en de schadelijkheid van de zon. Het is inderdaad zo dat de lentezon minder kracht heeft dan de zomerzon, maar omdat je huid in de wintermaanden relatief minder zonnestralen heeft gezien, is 'ie nog niet gewend aan zo'n grote hoeveelheid zon. Hierdoor is je huid extra kwetsbaar voor verbranding en is de kans op DNA-schade groter. 

De temperatuur misschien nog niet de 20 aangetikt, maar zonnekracht hangt niet samen met temperatuur, zoals velen wel denken. Zo kan de zon op een koele, zonnige dag net zo sterk zijn als op een warme dag. Het advies luidt dan ook: smeren, smeren, smeren en je huid - plus die van je kind! - geleidelijk te laten wennen aan de zon.

Waarmee gaan we onze  huid beschermen?

Gebruik iedere dag een Dagcrème met SPF dan is dat voor nu voldoende, ga je echt vol de zon in, dan kun je daar Naïf zonnebrandcrème overheen smeren. Een baby hou je het eerste jaar uit de zon, daarna kun je smeren met Naïf zonnebrand speciaal voor kinderen in SPF30 of SPF50

Vergeet de Naïf aftersun niet!

Het is heel belangrijk om in de zon te smeren, maar ook na de zon heeft je huid verzorging nodig. Maak kennis met onze Naïf Cooling After Sun Gel. De Naïf Cooling After Sun Gel kalmeert en verkoelt. Ingrediënten zoals Aloë Vera en Glycerine verminderen roodheid van de huid na blootstelling aan UV-straling.

 

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

________________________________________________________________________________

 

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box