Terug

No more milky white legs!

No more milky white legs!

No more "milky white legs" met Marc Inbane.

De eerste lente stralen zijn al een feit en we zullen snel rokjes dag beleven. Reden dus om onze benen van een tintje te voorzien. Want zeg nou zelf, een rokje met van die melkflessen van benen eronder dat ziet er toch niet uit! Dus pak je Marc Inbane zelfbruiner erbij en ga aan de slag!

Nieuw van Marc Inbane melk pak met zelfbruiner en gratis glove!

Deze Luxe Marc Inbane set zit in een melk pak, met een knipoog naar de witte benen die wel wat zelfbruiner kunnen gebruiken. In dit pakket zit een gratis glove erbij om het lichaam gemakkelijk en mooi van een tintje te voorzien. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur van de Marc Inbane Glove ontstaat er een mooi egaal resultaat zonder vlekken en strepen.

Deze set is er in de tanning Spray en in de Tanning Mousse!

Nog een tip voor het aanbrengen van de Tanning Spray en Tanning mousse: Breng het direct aan op de glove en verdeel het daarna over de huid. Op deze manier verspil je geen waardevolle product en werk je sneller.

Wil je het op je gezicht gebruiken? Gebruik dan de Marc Inbane Tanning brush!

Inmiddels zijn wij gestopt met Marc Inbane. We hebben hele mooie zelfbruiners in het assortiment. Onze zelfbruiners vind je hier

Stralende Groetjes Viva Donna!

 

 

 

Recente artikelen

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box