Terug

Nieuwe Loveli Lippenbalsems

Nieuwe Loveli Lippenbalsems

Nieuwe Loveli Lippenbalsems

Loveli heeft niet alleen de Loveli deodorant navullingen vernieuwd, maar ook de lipbalsem kleurtjes aangepast. De seizoenen gaan er uit en we krijgen fruitkleurtjes. Loveli lipbalsem Peach is de lichtste en Loveli lipbalsem Cherry is een mooie donkerrode kleur die je lippen ook echt de rode kleur van pasgezoende lippen geeft . En dan hebben we nog de Loveli lipbalsem Apricot (zacht koraal), Loveli lipbalsem Raspberry (roze) en Loveli lipbalsem Plum (dezelfde kleur als de Autumn Lipbalm). 5 kleurtjes dus in plaats van 4. Want ze konden bij Loveli niet kiezen, zo mooi zijn ze geworden

Ook bij het uitzoeken van de nieuwe kleurtjes Lipbalsem hebben ze weer bijzondere ingrediënten gevonden. De kersenrode kleur van de Cherry Lipbalm komt namelijk van radijsjes! Net als in de Raspberry Lipbalm.

En het leuke is: het fruit zit niet alleen in de naam, het zit ook echt ín de lipbalm. Zo bevat deRasberry Lipbalsem frambozenolie, de Peach Lipbalm perzikolie en de Plum Lipbalm pruimenolie. En de Cherry Lipbalm het extract van de Coffee Cherry plant .

Nog een belangrijke wijziging: de lipbalms hebben geen smaak of geur meer. En dat maakt ze geschikt voor iedereen, want ze zijn nu meteen allergenenvrij. En dus ook geschikt voor de gevoelige huidjes en voor alle leeftijden.

Loveli Lippenbalsem | Viva DOnna

Ben jij verslaafd aan lippenbalsem?

Zijn jouw lippen ook verslaafd geraakt aan lipbalsem? Dat komt omdat de meeste lipbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt en je niet meer zonder je lipbalsem kunt. Niet zo gezond.

De Loveli lipbalsems bevatten de mooiste oliën, zoals arganolie en avocado-olie en candelillawas voor een gloss-achtige glans. En het mooie is: je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al een week lang niets meer hebt hoeven smeren.

De Lipbalsems van Loveli zijn verkrijgbaar in potje of stick.

Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna!

______________________________________________________________________

Recente artikelen

Welke lipbalsem is vegan?

Welke lipbalsem in 100% natuurlijk?

Kun je verslaafd raken aan lippenbalsem?

Wat doe je tegen lippenbalsemverslaving?

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box