Terug

ZAO; Duurzame nagellak en remover

ZAO; Duurzame nagellak en remover

Natuurlijke nagellak en nagellak remover? Ja, het kan echt!

Je zou het niet verwachten maar een nagellakremover die 100% natuurlijk en biologisch is? Maar het kan echt!! En nagellak die bijna geheel natuurlijk en duurzaam is? Ook dat is mogelijk! Met de ZAO nagel producten ben je heel duurzaam bezig met producten die zo natuurlijk mogelijk zijn als maar mogelijk is.

 

ZAO nagellak remover:

Als je denkt aan een nagellakremover denk je aan een zwaar chemisch goedje en dat is verre van natuurlijk. Maar de ZAO nagellakremover is echt 100% biologisch en natuurlijk. Het werkt uiteraard iets anders dan andere nagellak removers. Je moet even geduld hebben bij deze remover. Het helpt niet om direct te gaan boenen.  Je brengt de remover aan op een watje en laat het even weken op de nagel. Als je dat doet dan haal je de nagellak er gemakkelijk vanaf! Het duurt dus iets langer maar dan ben je wel super goed bezig voor het milieu!

Afbeeldingsresultaat voor zao nagellakremover

ZAO Nagellak

De ZAO nagellak in 74 - 86% natuurlijk. Dit is het meest mogelijke haalbare voor een nagellak. Ook zijn ze zijn gecertificeerd vegan en gegarandeerd vrij van 10 schadelijke stoffen. Dat wil zeggen: zonder oa tolueen, formaldehyde, formaldehyde, synthetische kamfer, parabenen, xyleen en colophaan. Verder is de samenstelling verrijkt met bamboewortel maceraat dat rijk is aan organisch silica en dit versterkt de nagels.

De ZAO verpakkingen

De ZAO verpakkingen zijn ook bijzonder. Ze werken met bamboe, zowel als ingrediënt als in de verpakkingen. Ze hebben dus een mooie natuurlijke uitstraling en nog duurzaam ook! Verder zijn bijna alle verpakkingen navulbaar van de make-up. Helaas de nagellak dan weer niet.

 

Er zijn veel kleuren in het assortiment, dus voor ieder wat wilt zou ik zeggen!

Afbeeldingsresultaat voor zao nagellak

 

Je vindt alle nagelproducten op onze website.

 

Veel lakplezier!
Stralende groetjes Viva Donna!

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box