Terug

Alessandro Adventskalenders zijn er weer!

Alessandro Adventskalenders zijn er weer!

De Alessandro Adventskalenders zijn er weer!

Het duurt nog even voordat de feestdagen weer, maar wij zijn nu al bezig met de voorbereidingen van de feestdagen. We zoeken de leukste kerstcadeaus uit voor in onze webshop en wat natuurlijk niet mag ontbreken bij de kerstcadeaus zijn de adventskalenders. En Alessandro heeft ieder jaar de mooiste, vinden wij natuurlijk. Enz e zijn weer binnen. We zullen jullie hieronder de kalenders laten zien.

De Alessandro Advetnskalenders zijn er weer l Viva Donna l Adventskalender kopen

Alessandro adventskalenders

Alessandro staat bekend om zijn hoogwaardige hand en nagelverzorging en komt ook dit jaar weer met de mooie, luxueuze adventskalenders die ze ieder jaar uitbrengen. Graag laat ik jullie de Alessandro adventskalenders zien en verklap ik een kleine beetje wat je erin aantreft. De Alessandro adventskalender bereidt je voor op de mooiste tijd van het jaar. Elke dag van 1 tot en met 24 december mag er een deurtje geopend worden. Achter elk deurtje zit een kostbare verrassing verscholen. En na het openen van een deurtje, sta je te popelen om het volgende deurtje te openen. Zo zijn jouw nagels met kerst in een uitmuntende staat en chique gelakt.

Alessandro Arctic Adventskalender Striplac

Alessandro Artic Christmas

Dit jaar is het Alessandro kerst thema: “Artic Christmas”. Er zijn 3 adventskalenders in de kerstcollectie:

De Adventskalenders standaard en de luxe bevatten ieder 24 items met afwisselend handverzorging, voetverzorging, nagelverzorging,  nagelriemverzorging en nagellak kleuren. De Adventskalender Striplac bevatten afwissend 24 Striplac nagellak kleurtjes en andere benodigdheden.  

Alessandro Arctic Adventskalender Deluxe

Striplac is de nieuwste innovatie van Alessandro in het nagels lakken. De lak breng je professioneel en snel aan, ziet eruit als een gellak en je verwijdert het als een vliesje zonder de nagels te beschadigen.

De adventskalenders zijn vanaf half oktober verkrijgbaar op de website van Viva Donna. Foto’s van deze adventskalenders vindt u in de bijlage.

 

Wil je de Alessandro adventskalenders nog een bekijken? klik dan hier 

 

 

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box