Terug

ZAO Skincare & Make-up Bamboe Blush 322 (Brown Pink)

1 werkdag levertijd

  • Op voorraad

23,90

Aan verlanglijst toevoegen

Voor dit product ontvang je ... spaarpunten
  • Duurzaam assortiment Tooltip Onze producten zijn goed voor mens en milieu
  • Vóór 12:00 besteld. Morgen in huis
  • Persoonlijk advies
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Placeholder 9,5

Onze trustpilot beoordelingen

“Onze trustpilot reviews”

Productomschrijving

ZAO Skincare & Make-up Bamboe Blush 322 (Brown Pink)

ZAO Blush. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en in navullingen

Lees de volledige productomschrijving

ZAO Bamboe Blush 322

De ZAO Blush is 100% Natuurlijk en Biologisch en Vegan gecertifeceerd. De Blush is de laatste stap voor een perfecte teint. In een oogwenk geef je met deze blush je gezicht vorm en een gezonde gloed.

Zao Make-up Blush geeft echt een oppepper aan je teint. Dit compacte poeder geeft een frisse en stralende teint. De fluweelzachte textuur versmelt perfect met de huid voor een natuurlijke finish.
 

Bijna alle ZAO producten zijn navulbaar, dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee. 

ZAO is kwaliteits make-up en biologische make-up. Textuur, uitstraling, kleur, comfort, Zao Make-up creëert en ontwikkelt formules die minstens even goed en doeltreffend zijn als conventionele cosmetica, maar met respect voor de natuur en jouw gezondheid.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik het ZAO Blushpenseel, begin onder het jukbeen bij het oor en beweeg naar het midden van het gezicht. In de vorm van een halve maan.

Belangrijkste ingredienten:

Silica

Het mineraal silica, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke absorptievermogen, draagt bij aan de regeneratie en hydratatie van de huid. Silica geeft een mat en fluweelzacht gevoel aan de huid en vervaagt rimpels en onvolkomenheden.

Bamboe poeder

Het is een witte substantie die gewonnen wordt uit de stengels van bamboe. Dankzij het hoge gehalte aan siliciumdioxide, remineraliseert, hydrateert en regenereert het de huid terwijl het het glimmen van de gecombineerde en vette huid vermindert.

Biologische sheaboter

Shea boter wordt gewonnen uit shea noten, afkomstig van een boom die alleen in het wild groeit in de beboste savannes van West-Afrika. De samenstelling is rijk aan vetzuren en daardoor heeft het hydraterende en voedende eigenschappen.

Biologisch cacaoboter

Cacaoboter beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Het helpt de vochtbalans in stand houden omdat het het vochtverlies vertraagt door een barrière te vormen op het oppervlak van de epidermis, de opperhuid. Het wordt in Afrika al eeuwenlang preventief gebruikt om de huid soepeler te maken en ook als curatieve verzorging tegen uitdroging.

Bezorginformatie

Bezorginformatie

De bezorgkosten bedragen € 4,95. Bestellingen boven € 50,- worden gratis thuisbezorgd. Wij bezorgen je bestelling met PostNL. Via de Track & Trace code die u van ons ontvangt, kunt het pakketje gemakkelijk volgen.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bamboe Blush 322 (Brown Pink)

Bamboe Blush 322 (Brown Pink)

23,90