Terug

zZacht startersset (2)

Filters

zZacht startersset; Lichaamsverzorging met probiotica 

zZacht startersset is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht!  zZacht startersset houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid.  Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

Welke producten heeft zZacht startersset?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht Lichaamsverzorging met probiotica heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur flowery ruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

In de set zitten een zZacht bodycreme, zZacht douchegel en een zZacht deodorant.

 

Wat is de werking van zZacht Lichaamsverzorging met probiotica?

  • zZacht startersset is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht starterssetzorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht startersset is geheel zonder parabenen
  • De Deodorant is zonder aluminium
  • zZacht startersset laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht startersset is nog eens milieu bevorderend

Wat doet zZacht startersset voor de huid?

Probiotica wordt sinds enkele jaren erkend als een waardevolle aanvulling voor onze darmen en daarmee onze gezondheid. Ook de huidgezondheid. Hier hebben jullie over kunnen lezen in: “Wat zijn probiotica?”

Een bekende bacterie is: Propioni bacterie die zomaar acné kan veroorzaken op de huid als de huid en zijn microbioom niet in balans zijn, deze valt dus onder slechte huidbacteriën. Zo zijn er nog meer bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans kan raken. Met probiotica en prebiotica in huidverzorging kan je een gezonder microbioom behouden en dus minder snel huidproblemen krijgen.

Probiotica in huidverzorgingsproducten wordt door een goede balans in goede en slechte bacteriën op de huid (microbioom), de vochtbarrière van de huid verbeterd.

Alle huidtypes en alle huidaandoeningen kunnen de probiotische en prebiotische producten van gebruiken. Bij ernstige huidklachten is het aan te raden om probiotica als huidverzorging maar ook als supplement te gebruiken voor een werking van binnenuit en van buitenaf!

zZacht startersset is echt een beleving voor de huid.

Hier vind je alle zZacht gezichtsverzorging en de zZacht Lichaamsverzorging.

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box