Terug

zZacht Badschuim (2)

Filters

zZacht Badschuim met probiotica

zZacht Badschuim is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht!  zZacht Badschuim houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid.  Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

 

Wat is de werking van zZacht Badschuim?

  • zZacht Badschuim is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht Badschuim zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht Badschuim is geheel zonder parabenen
  • zZacht Badschuim is zelfs geschikt voor de baby huid
  • zZacht Badschuim laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht Badschuim is nog eens milieu bevorderend

 

Hoe gebruik je zZacht Badschuim?

Vul het bad met water dat op temperatuur is maar niet te heet is. Te heet badwater droogt de huid uit. Doe er een scheutje zZacht Badschuim is. Een beetje schudden en je hebt heerlijk schuim in je bad. Stap er maar in.

Welke producten heeft zZacht Badschuim?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

 

zZacht Badschuim is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »