Terug

Handcrème met probiotica (2)

Filters

zZacht Handcrème met probiotica is een van de zZacht producten.

Een van de meest innovatieve, nieuwe merken in Nederland is zZacht! zZacht Handcrème met probiotica houdt zich bezig met Prebiotica en Probiotica in gezichtsverzorging en lichaamsverzorging om de huid te verbeteren.  Er leven goede en slechte bacteriën op de huid, dit noemen we het microflora van de huid.  Prebiotoca en probiotica zijn natuurlijk ingrediënten die helpen de goede bacteriën op de huid te laten groeien en in een natuurlijke balans te houden. Hierdoor krijgen bepaalde huidproblemen minder kans om tot uiting te komen en verbetert de huid aanzienlijk! Je krijgt er letterlijk een zachte huid van!

 

Wat is de werking van zZacht Handcrème met probiotica?

  • zZacht Handcrème met probiotica is een zeer Innovatieve formule
  • zZacht Handcrème met probiotica zorgt voor een stabiele microflora van de huid
  • zZacht Handcrème met probiotica is geheel zonder parabenen
  • zZacht Handcrème met probiotica bestrijdt de slechte bacteriën 
  • zZacht Handcrème met probiotica laat andere cosmetica krachtiger werken
  • En zZacht Handcrème met probiotica is nog eens milieu bevorderend

 

Hoe gebruik je zZacht Handcrème met probiotica?

zZacht Handcrème mag je meerdere keren per dag gebruiken. Breng een klein beetje zZacht Handcrème aan op de bovenkant van de hand. Wrijf met je andere hand de zZacht Handcrème uit. Daarna kan je de binnenkant van de handen ook over elkaar halen zodat er overal even veel zZacht Handcrème  zit.

Welke producten heeft zZacht Handcrème met probiotica?

Jouw huid herstelt en blijft gezond met de verzorgingsproducten van zZacht. zZacht heeft producten van douchegel tot handcrème en van deospray tot bodycrème. De meeste producten zijn in twee geurlijnen verkrijgbaar. De geur floweryruikt fris naar bloemen en de natuur. Woody ruikt naar hout, amber en citrus. Beide geuren zijn heerlijk zZacht en blijven lang hangen op je huid.

Wat doet Handcrème met probiotica voor de huid?

Probiotica wordt sinds enkele jaren erkend als een waardevolle aanvulling voor onze darmen en daarmee onze gezondheid. Ook de huidgezondheid. Hier hebben jullie over kunnen lezen in: “Wat zijn probiotica?”

Een bekende bacterie is: Propioni bacterie die zomaar acné kan veroorzaken op de huid als de huid en zijn microbioom niet in balans zijn, deze valt dus onder slechte huidbacteriën. Zo zijn er nog meer bacteriën die ervoor zorgen dat de huid uit balans kan raken. Met probiotica en prebiotica in huidverzorging kan je een gezonder microbioom behouden en dus minder snel huidproblemen krijgen.

Probiotica in huidverzorgingsproducten wordt door een goede balans in goede en slechte bacteriën op de huid (microbioom), de vochtbarrière van de huid verbeterd.

Alle huidtypes en alle huidaandoeningen kunnen de probiotische en prebiotische producten van gebruiken. Bij ernstige huidklachten is het aan te raden om probiotica als huidverzorging maar ook als supplement te gebruiken voor een werking van binnenuit en van buitenaf!

 Handcrème met probiotica is echt een beleving voor de huid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box