Terug

ZAO wenkbrauwpotlood (6)

Filters

ZAO wenkbrauwpotlood

Je wenkbrauwen bepalen een groot deel van je gezichtsuitdrukking. Dit is dus erg belangrijk bij een mooie make-up. Wenkbrauwen geven uitstraling aan je gezicht. Ze bepalen je gezichtsbeeld en  zijn als een passe-partout in een schilderij. Zonder passe partou is een schilderij veel minder mooi!  Wenkbrauw make-up laat je gezicht mooi uitkomen. Werk ze dus dagelijks mooi bij met een pincet, Wenkbrauwpotlood voor het beste resultaat.  Een ZAO wenkbrauwpotlood werkt heel secuur is niet te hard en is 100% natuurlijk.

 

Meer over ZAO

ZAO make-up is een make-up merk met nagenoeg alleen maar natuurlijke ingrediënten!

ZAO make-up & Bamboe

Bij ZAO make-up zijn ze dol op bamboe! De eigen identiteit wordt al jaren weer gegeven in de sterke symboliek die al eeuwen lang in verband wordt gebracht met deze plant. Bamboe is bekend om zijn flexibiliteit en vermogen om te buigen zonde rooit te breken. Het heeft een holle binnenkant die de zoektocht symboliseert naar spiritualiteit en bescheidenheid, terwijl de wortelstokken vruchtbaarheid suggereren en de belofte van een gelukkige familie!

Bamboe is een heel duurzame grondstof omdat het de ultieme koolstofdioxide opslag is. De uitzonderlijke groei en de lage impact op het milieu maken het een van de meest milieuvriendelijke planten ter wereld. 

Geboeid door de symbolische en unieke eigenschappen, hebben ze bij ZAO make-up ook navulbare verpakkingen ontworpen van bamboe. Waardoor ze sterke en duurzame producten aanbieden.

Naast duurzaamheid is bamboe ongelooflijk rijk aan biologische silica. Silica kan je uit bamboe krijgen in de vorm van poeder, maceraat en hydrolaat. Dit ingrediënt is een essentieel voor de aanmaak van collageen dat nodig is voor een mooie soepele en veerkrachtige huid. Daarom is bamboe in alle ZAO make-up producten aanwezig!

ZAO make-up & Ecocert

ZAO make-up is sinds 2011 geheel 100% natuurlijk*, veganistisch en bio-gecertificeerd door Ecocert

* muv de nagellak die is wel 10-free!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box