Terug

Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend Programm (6)

Filters

Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend Programm

De Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend producten zijn beschermend en herstellend voor gekleurd haar!

Deze lijn bevat het ingrediënt truffel wat een vand e meest zeldzaamste ingrediënten / nutriënten is ter wereld. Het is rijk aan vitamine B wat de haargroei stimuleert en de haarkleur beschermt. 

Het bevat een natuurlijke UV filter zodat de haar kleur niet aangetast wordt door zonlicht. het gaat veroudering van het haar tegen en voorkomt vervagen van de haarkleur.

Deze haarverzorgingslijn Blushy Truffle heeft de volgende producten:

 • Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend anti aging hairbath
 • Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend conditioner
 • Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend Sparkeling oil
 • Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend haarstyling pasta
 • Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend High gloss mist
 • Oolaboo Blushy Truffle Colour Extend Hair purfume

 

Meer over Oolaboo

Oolaboo is een hippe lifestyle brand die met haar producten de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid legt. Oolaboo heeft een huidverzorgingslijn ontwikkeld waarbij de huid ook van binnenuit wordt gevoed. Door middel van waardevolle voedingsstoffen is er een doeltreffende cosmetica ontwikkeling die de huid van binnen en van buitenaf verzorgd. Dit met de liefde voor de mens, dier en milieu.

Oolaboo & Nutricosmedicals 

De producten van Oolaboo bevatten nutricosmetics en worden omschreven als huidverbeterende producten genaamd nutri-cos-medicals. Maar wat betekent dit? We leggen het je heel duidelijk uit.

 • Nutri staat voor voedend in nutricosmetics en refereert aan voedingsrijke supplementen die oraal gebruikt worden. Nutricosmetics hebben gunstige effecten op onze huid, onze gezondheid en hoe wij ons werkelijk voelen. Gezondheid en schoonheid zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.
 • Cos staat voor cosmeceuticals, dit is cosmetica met actieve werkstoffen in hogere concentraties, deze producten worden als ondersteuning bij huidverbetering toegepast.
 • Medicals, staat voor cosmeticaproducten die tegen de medische grens aan liggen en zeer probleemoplossend zijn. De producten van Oolaboo werken in de huid, in plaats van op de huid. Dit maakt Oolaboo ook zo verschillend van andere cosmeticamerken.

Oolaboo & Samenstelling

De samenstelling van de Oolaboo producten is heel belangrijk en zuiver. Alle huidverzorgingsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd.

Omdat Oolaboo staat voor veiligheid, worden de volgende stoffen liever niet gebruikt:

 • Parabenen doden niet alleen bacterien en schimmels, ze doden ook enzymen en vitaminen die in het product aanwezig zijn. Parabenen blijven na het aanbrengen doorwerken, waardoor het door de huid wordt geabsorbeerd en vervolgens wordt opgenomen in de bloedbaan. Zo komt het uiteindelijk in de vitale organen terecht.
 • Minerale Olien verstopt de porien doordat het de huid omhult met een soort plastic achtig laagje.
 • Siliconen zijn niet verteer- en recyclebaar en dus niet biologisch afbreekbaar.
 • Ftalaten zijn chemische stoffen die snel doordringen in de huid en zich verspreiden over het hele lichaam. Ze kunnen de hormoonhuishouding verstoren en zijn mogelijk kankerverwekkend.
 • PEG. Deze stoffen kunnen de huid te veel doorlaatbaar maken waardoor lichaamsvreemde stoffen makkelijk kunnen binnendringen.
 • Sulfaten

En veel producten van Oolaboo zijn Vegan! En alle producten zijn niet getest op dieren!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box