Terug

Droge nagelriemen / naainageltjes (10)

Droge nagelriemen zijn erg vervelend. Door goede verzorging te gebruiken zijn ze in mum van tijd weer opgelapt en zien de nagels er mooier uit.

Filters

Droge nagelriemen zien er vaak onbelangrijk uit, maar het heeft meer impact op de nagels dan je zult denken. Droge nagelriemen kunnen zorgen voor ontstekingen aan de nagelriem, de nagelwortel en de nagelplaat. De nagelriem beschermt de nagel door het af te sluiten van de buitenwereld. Hierdoor heb je minder snel kans op ontstekingen, scheurtjes, naainageltjes enz. En dat wil j niet in je nagel hebben want daarna krijg je de nagel nooit meer mooi. Eenmaal een beschadiginging de nagelwortel is levenslang een beschadiging in de nagel! Verzorg het dus goed. 

Producten die hiervoor kunnen helpen:

Nagelbalsem

Cuticle balsem

Cuticle remover

 

De handen en nagels zijn het visite plaatje voor de vrouw zorg daarom  dus dat ze altijd mooi verzorgd zijn. Daarbij kunnen mooi verzorgde nagels natuurlijk niet achterblijven.

Heb jij een probleem met je nagels? Wij hebben de oplossing!!

Wil jij weten hoe je de handen en nagels het beste zo goed mogelijk kan verzorgen? We organiseren workshop in hand en nagelverzorging, hierin krijg je tips en trucs hoe je je handen zo snel en effectief mogelijk weer in top conditie kan brengen

Voor info kijk even op de site on de de link workshop

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box