Terug

Ericson Laboratoire Sensitive Pro (5)

Filters

Ericson Laboratoire Sensitive Pro

Ericson Laboratoire Sensitive Pro is een van de Ericson Laboratoire lijnen. Deze huid verbeterende verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt ter behandeling van

 

Hoe werken de Ericson Laboratoire Sensitive Pro producten?

Ericson Laboratoire Sensitive Pro is speciaal geschikt VOOR DE REACTIEVE EN DE GEVOELIGE HUID

Het heeft een rechtstreekse werking op de genen die een rol spelen
bij ONTSTEKINGEN EN CEL-STRESS en zorgt voor extra stimulering van endorfinen.

Een reactieve huid is kwetsbaarder dan een normale huid. Bij een reactieve huid heeft de opperhuid een verslechterde barrièrefunctie. Deze gevoeligheid van de huid is het gevolg van een verlaging van de tolerantiedrempel. Hoe reactiever de huid, des te lager de tolerantiedrempel. Dit verschijnsel zorgt voor een hevige reactie van de huid op stoffen die van nature niet-irriterend zijn. De opperhuid voelt geïrriteerd aan, wat zich uit in een kriebelend gevoel en jeuk dat met tussenpozen of regelmatig voorkomt.

Onze laboratoria, die de voorhoede van het wetenschappelijk onderzoek vormen, bieden vandaag de dag een effectief antwoord op de problemen van de reactieve huid dankzij de geavanceerde ontwikkeling van een innoverende en geheel afgestelde formule, met een combinatie van neurocosmetica en cosmetische genetica. Tegenwoordig werken de wetenschappelijke laboratoria aan deze geavanceerde wetenschappelijke noviteit, ofwel de analyse van de genen. Zo is dankzij de onderzoeken in de Bio laboratoria het aanmaken van een nieuw actief bestanddeel mogelijk geworden dat inwerkt op de genen die een rol spelen bij ontstekingen en celstress.

Welke producten bevat de Ericson Laboratoire Sensitive Prolijn?

  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro facewash
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro reiinigingsmilk
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro Lotion
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro micelair lotion
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro reinigingsmousse
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro Gezichtsmasker
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro Serum
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro Crème voedend
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro Hydraterende creme
  • Ericson Laboratoire Sensitive Pro Kalmerende creme

 

Meer over Ericson Laboratoire

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box