Terug

Ericson Laboratoire Biopure (3)

Filters

Ericson Laboratoire Biopure

Ericson Laboratoire Biopure is een van de Ericson Laboratoire lijnen. Deze huid verbeterende verzorgingsproducten zijn uitermate geschikt ter behandeling van het ontgiften van de huid. Ideaal voor de matte, doffe futloze huid.

Hoe werken de Ericson Laboratoire Biopure producten

Zuurstof is onmisbaar voor al het leven. Een constante zuurstoftoevoer is noodzakelijk voor de huidcellen om de benodigde energie aan te maken voor hun metabolische behoeften, en daardoor de vitaliteit van onze huid te verzekeren. Zonder voortdurende zuurstoftoevoer raken onze cellen sneller uitgeput. Ze krijgen te maken met de zogenoemde «hypoxische stress». De lucht in steden is helaas arm aan zuurstof. Bovendien zijn ver vuiling, zware metalen, tabaksrook en microbiële groei de nadelige gevolgen van de groeiende verstedelijking die deze ware verstikking van de huid verhoogt. Door verstikking en overbelasting raakt
onze huid uitgeput, ze verliest haar energetisch vermogen. De daling van onze cellulaire voorraden is merkbaar zodat wij soms… buiten adem raken. Om weerstand te bieden aan het zuurstofgebrek en de vervuiling, hebben onze laboratoria BIOPURE ontwikkeld. BIOPURE is een URBAN VERZORGINGSLIJN speciaal geschikt voor diegene die in de stad woont en die op zoek is naar zuivere lucht, voor diegene die verlangt de huid diepgaand te ontgiften waardoor deze beter kan ademen.

Welke producten bevat de Ericson Laboratoire Biopure

  • Reinigingsmilk
  • Cleansing mousse
  • gezichtsLotion
  • gommage
  • Gezichtsmasker
  • Serum
  • Crème matt
  • crème rich
  • crème soft
  • oxygen Gel

 

Meer over Ericson Laboratoire Biopure

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box