Terug

Ericson laboratoire ampullen (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Ericson Laboratoire ampullen voor mooie huidverbetering resultaten

Ericson Laboratoire ampullen is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne ampullen die heen erg geconcentreerd zijn. Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen en te verzorgen. Het is echt een must voor een mooie huid. 

Ericson Laboratoire ampullen:

Ericson Laboratoire ampullen zijn kleine glazen buisjes met een hele dunne substantie( soms waterachtig en soms olieachtig) erin. Het bevat mega veel werkstoffen, soms wel 3-10x zo veel als dat er in een dagcrème en of nachtcrème zitten. Een ampul gebruik je onder je dagcrème en of nachtcrème op een goed gereinigde huid. Het is een booster voor de huid. In een ampul zitten geen stoffen die de huid comfort geven, je kan een ampul dus ook nooit alleen gebruiken, dan zou de huid droog en trekkerig aan gaan voelen. Maar daardoor blijft er wel ruimte over voor veel werkzame stoffen.

Als je een ampul gebruikt dan wordt daarna je dag- of nachtcrème beter opgenomen. En het kan in de huid naar diepere huidlagen trekken. 

Ook kan je met een Ericson laboratoire ampul in je verzorgingsritueel meerdere huidproblemen aanpakken. Dus eigenlijk alleen maar een win win situatie.

Hoe gebruik je  Ericson Laboratoire ampullen?

  • Gebruik een ampul altijd op een goed gereinigde huid.
  • Breek het glazen flesje met een tissue eromheen op het breukstreepje ( vaak vindt je deze in de inkeping van het glas)
  • Breng de bloeistof aan in een ampullenbakje of in je hand.
  • Verdeel dit gelijkmatig met je vingers over je gezicht zodat ieder huidstukje even veel vloeistof heeft gekregen..
  • Breng daarna direct je serum, dagverzorging of nachtverzorging aan.
  • Je kan er voor kiezen om 1 a 2 keer per week een ampul te gebruiken, maar je kan het ook gebruiken als kuur. Dan gebruik je het 2x daags tot de ampullen op zijn. Dit geeft echt een super boost aan je huid.

 

Meer over Ericson Laboratoire ampullen

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box