Terug

Ericson Laboratoire Sensitive Pro BIODORFINE CLEANSING micelair LOTION 250ml

1 werkdag levertijd

  • Op voorraad

25,90

Zet op verlanglijst

  • Duurzaam assortiment Tooltip Onze producten zijn goed voor mens en milieu
  • Vóór 12:00 besteld. Morgen in huis
  • Levering door héél NL & België
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Placeholder 9,5

Onze trustpilot beoordelingen

“Onze trustpilot reviews”

Productomschrijving

Ericson Laboratoire Sensitive Pro BIODORFINE CLEANSING micelair LOTION 250ml

Sensitive Pro BIODORFINE CLEANSING LOTION Zorgt voor een volledige en perfecte make-up (gezicht en oog make-up) verwijdering. Verlicht en verfrist de kwestbare huid in alle zachtheid

Lees de volledige productomschrijving

Sensitive Pro BIODORFINE CLEANSING LOTION Zorgt voor een volledige en perfecte make-up (gezicht en oog make-up) verwijdering. Verlicht en verfrist de kwestbare huid in alle zachtheid

VOOR DE REACTIEVE EN DE GEVOELIGE HUID

Rechtstreekse werking op de genen die een rol spelen
bij ONTSTEKINGEN EN CEL-STRESS en zorgt voor extra stimulering van endorfinen.

Een reactieve huid is kwetsbaarder dan een normale huid. Bij een reactieve huid heeft de opperhuid een verslechterde barrièrefunctie. Deze gevoeligheid van de huid is het gevolg van een verlaging van de tolerantiedrempel. Hoe reactiever de huid, des te lager de tolerantiedrempel. Dit verschijnsel zorgt voor een hevige reactie van de huid op stoffen die van nature niet-irriterend zijn. De opperhuid voelt geïrriteerd aan, wat zich uit in een kriebelend gevoel en jeuk dat met tussenpozen of regelmatig voorkomt.

Onze laboratoria, die de voorhoede van het wetenschappelijk onderzoek vormen, bieden vandaag de dag een effectief antwoord op de problemen van de reactieve huid dankzij de geavanceerde ontwikkeling van een innoverende en geheel afgestelde formule, met een combinatie van neurocosmetica en cosmetische genetica. Tegenwoordig werken de wetenschappelijke laboratoria aan deze geavanceerde wetenschappelijke noviteit, ofwel de analyse van de genen. Zo is dankzij de onderzoeken in de Bio laboratoria het aanmaken van een nieuw actief bestanddeel mogelijk geworden dat inwerkt op de genen die een rol spelen bij ontstekingen en celstress.

ACTIEF BESTANDDEEL

SEPICALM S
Met dit nieuwe actieve bestanddeel worden de belangrijkste genen geregeld die verantwoordelijk zijn voor een in de aan stress blootstaande opperhuidcellen geïnduceerde ontstekingsreactie, met een zeer groot actieveld: op verscheidene soorten huidstress of op verscheidene sleutelfactoren bij ontstekingen zoals ontstekingsbevorderende cytokinen, interleukinen, enzymen en pro-apoptotische eiwitten. Dit zeer volledige actieveld heeft zowel effect op de oxidatiestress als op de zenuwstress.

Het actieveld van deze nieuwe formule wordt dus uitgebreid:
• Werking tegen vrije radicalen
• Werking tegen hyaluronidasen
• Werking tegen elastasen
• Werking tegen lipo-oxygenasen
• Ver mindering van ontstekingsbevorderende cytokinen
• Ver mindering van er ythema
• Stimulering van Bèta-endorfinen
• Verbetering van het welzijnsgevoel van de huid

Bezorginformatie

Bezorginformatie

De bezorgkosten bedragen € 4,95. Bestellingen boven € 50,- worden gratis thuisbezorgd. Wij bezorgen je bestelling met PostNL. Via de Track & Trace code die u van ons ontvangt, kunt het pakketje gemakkelijk volgen.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sensitive Pro BIODORFINE CLEANSING micelair LOTION 250ml

Sensitive Pro BIODORFINE CLEANSING micelair LOTION 250ml

25,90