Terug

Ericson Laboratoire BIOPURE REOXYGEN INTENSE droge huid creme

max 2 werkdagen levertijd

  • Backorder

47,50

Zet op verlanglijst

  • Duurzaam assortiment Tooltip Onze producten zijn goed voor mens en milieu
  • Vóór 12:00 besteld. Morgen in huis
  • Levering door héél NL & België
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Placeholder 9,5

Onze trustpilot beoordelingen

“Onze trustpilot reviews”

Productomschrijving

Ericson Laboratoire BIOPURE REOXYGEN INTENSE droge huid creme

De Biopure Reoxygen Intense is een dag en nachtverzorging voor de droge huid. Het brengt de cellulaire ademhaling opnieuw op gang en revitaliseert de verstikte, broze en grauwe huid. Het is als het ware een detox voor je huid. Het resultaat is een mooie frisse uitstraling met een natuurlijke glans.

Als je meerdere producten uit de lijn gebruikt dan heb je sneller een mooie resultaat van de producten.

 

DETOX BEHANDELING MET EXTRA ZUURSTOF TOEVOER

Verontreinigende stoffen op de huid worden opgevangen en neutraliseert de giftige deeltjes - Weerstand tegen stress.

Zuurstof is onmisbaar voor al het leven. Een constante zuurstoftoevoer is noodzakelijk voor de huidcellen om de benodigde energie aan te maken voor hun metabolische behoeften, en daardoor de vitaliteit van onze huid te verzekeren. Zonder voortdurende zuurstoftoevoer raken onze cellen sneller uitgeput. Ze krijgen te maken met de zogenoemde «hypoxische stress ». De lucht in steden is helaas arm aan zuurstof. Bovendien zijn vervuiling, zware metalen, tabaksrook en microbiële groei de nadelige gevolgen van de groeiende verstedelijking die deze ware verstikking van de huid verhoogt. Door verstikking en overbelasting raakt onze huid uitgeput, ze verliest haar energetisch vermogen. De daling van onze cellulaire voorraden is merkbaar zodat wij soms buiten adem raken. Om weerstand te bieden aan het zuurstofgebrek en de vervuiling, hebben onze laboratoria BIOPURE ontwikkeld. BIOPURE is een URBAN VERZORGINGSLIJN speciaal geschikt voor diegene die in de stad woont en die op zoek is naar zuivere lucht, voor diegene die verlangt de huid diepgaand te ontgiften waardoor deze beter kan ademen.

 

Bezorginformatie

Bezorginformatie

De bezorgkosten bedragen € 4,95. Bestellingen boven € 50,- worden gratis thuisbezorgd. Wij bezorgen je bestelling met PostNL. Via de Track & Trace code die u van ons ontvangt, kunt het pakketje gemakkelijk volgen.

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BIOPURE REOXYGEN INTENSE droge huid creme

BIOPURE REOXYGEN INTENSE droge huid creme

47,50