Terug

Breakout Clearing Booster (0)

Filters

  Geen producten gevonden...

Breakout Clearing Booster

Dermalogica  Breakout Clearing Booster

De Dermalogica  Breakout Clearing Booster is een van de Dermalogica scrub / peeling en  Dermalogica serumDit exfolierende serum is een snelwerkende, lichtgewicht, exfolierende formule die de poriën zuivert en onzuiverheden vermindert. De Breakout Clearing Booster  pakt onzuiverheden aan bij de bron in slechts 15 minuten. De Breakout Clearing Booster  bevat Salicylzuur die een natuurijke exfoliatie stimuleert en de geïnfecteerde follikel helpt te zuiveren om zo de vorming van onzuiverheden te minimaliseren. Geavanceerd en gepatenteerde TT Technologie en Phytoplankton Extract werken samen met het huideigen microbioom om onzuiverheden te verminderen. Het geeft de huid een boost van het huideigen beschermingsmechanisme en bevordert een egale huid.

Welke voordelen heeft de Dermalogica Breakout Clearing Booster?

 • Zacht voor de huid
 • Effectief voor de acne huid, onzuivere en gecombineerde huid
 • Betaalbare producten
 • Actieve ingrediënten
 • Breakout Clearing Booster  Zuivert de huid
 • Breakout Clearing Booster  Vermindert onzuiverheden, mee-eters en puistjes
 • Snel werkend in 15 minuten

Hoe gebruik je de Dermalogica Breakout Clearing Booster?

 • Werk altijd op een gereinigde huid
 • Breng ’s ochtends en/of ’s avonds een kleine hoeveelheid Breakout Clearing Booster  aan op de schone huid.
 • Breng Breakout Clearing Booster aan op plaatsen met onzuiverheden of breng een dunne laag aan over het hele gezicht.
 • Breng hierna de moisturizer aan op het gezicht.
Waar staat Dermalogica voor?

De Dermalogica Breakout Clearing Booster is een van de producten van Dermalogica.

Dermalogica is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, natuurlijke ingredienten, zuivere ingredienten, glutenvrij en dieproefvrij. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Dermalogica met mooie resultaten tot gevolg. Als de producten van Dermalogica in aanraking komen met je huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightecheffectieve formules.

Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. Zij adviseert u graag over de Dermalogica producten van de Clearstart lijn. Dé lijn voor pubers met acne.  Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Breakout Clearing Booster  is daar een heerlijk product voor!

Je vindt hier de Dermalogica Cleart start producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box