Terug

Clearing Defence SPF 30 (0)

Filters

  Geen producten gevonden...

Clearing Defence SPF 30

Dermalogica Clearing Defence SPF 30

De Dermalogica Clearing Defence SPF 30 is een van de Dermalogica dag en nachtverzorgingDeze lichtgewicht, matterende moisturizer bevat een breedspectrum SPF bescherming is ideaal voor jongeren met een onzuivere en vette huid. Clearing Defence SPF 30 heeft een hoge beschermingsfactor SPF 30 en zodat het de huid goed beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon, luchtvervuiling en make-up zonder daarbij de poriën te verstoppen. Clearing Defence SPF 30van Dermalogica  voelt niet vet aan op de huid en sluit de huid niet af, zodat de huid gewoon kan ademen. Om overtollig talg tegen te gaan bevat deze dagcrème een gepatenteerd TT complex dat de talgproductie vermindert. Daarbij werkt Clearing Defense SPF30 samen met het microbioom van de huid en zorgt deze voor een langdurige matte finish. Het plantaardig hydraterend complex zorgt ervoor dat de moisturizer zich perfect hecht aan de huid waardoor water als een magneet aan de huid wordt aangetrokken.   

 

Welke voordelen heeft de Dermalogica Clearing Defence SPF 30?

 • Zacht voor de huid
 • Effectief voor de acne huid, onzuivere en gecombineerde huid
 • Betaalbare producten
 • Actieve ingrediënten
 • Verbetert de weerstand van de huid
 • Hoge SPF in breed spectrum
 • Clearing Defence SPF 30 Geeft matte finish
 • Clearing Defence SPF 30 Werkt hydraterend
 • Clearing Defence SPF 30 Vermindert talg productie
 • Ideaal voor de jeugdige huid

 

Hoe gebruik je de Dermalogica Clearing Defence SPF 30?

 • Breng de Clearing Defence SPF 30 aan op een gereinigde huid met de facewash en de lotion
 • Breng een royale hoeveelheid Clearing Defense SPF30 aan op het gelaat en hals bij voorkeur 30 minuten voor blootstelling aan de zon.
 • Je kunt eventueel de Breakout Clearing Booster plaatselijk aanbrengen op actieve onzuiverheden. Breng dit aan onder de Clearing Defense SPF 30
Waar staat Dermalogica voor?

De Clearing Defence SPF 30 is een van de producten van Dermalogica.

Dermalogica is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, natuurlijke ingredienten, zuivere ingredienten, glutenvrij en dieproefvrij. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Dermalogica met mooie resultaten tot gevolg. Als de producten van Dermalogica in aanraking komen met je huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightecheffectieve formules.

Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. Zij adviseert u graag over de Dermalogica producten van de Clearstart lijn. Dé lijn voor pubers met acne.  Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Clearing Defence SPF 30 is daar een heerlijk product voor!

Je vindt hier de Dermalogica Cleart start producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box