Terug

Dermalogica Anti Acne (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Dermalogica Anti Acne

Dermalogica anti acne - producten voor jonge huid met acne

Veel jeugd heeft door de invloed van hormonale wisselingen, last van acne, puistjes en andere onzuiverheden. Dat is natuurlijk erg vervelend want als puber ben je je zelf nog aan het ontwikkelen en wil je je niet ook nog eens onzeker voelen door een huid met puistjes en ontstekingen.

Gelukkig heeft Dermalogica daar een passende lijn voor: Dermalogica Clear Start.

Als je last hebt van acne, puistjes, mee-eters en andere vormen van acne dan gaat dat niet vanzelf weg! Je zal de huid goed moeten verzorgen. Ook is het belangrijk om een beetje op je voeding te letten. Veel melk producten, suikers en slechte vetten helpen zeker niet om jou onzuivere huid te verminderen.

Maar hoe verzorg je een jonge acne huid met Dermalogica Anti Acne?

Een jonge acne huid verzorg je met de betaalbare producten van Dermalogica Anti Acne. Deze producten werken heel effectief en toch zacht voor de jonge huid tegen ontstekingen. Dermalogica Anti Acne remt de bacterie groei en beschermt de huid tegen slechte invloeden van buitenaf!

Wij adviseren je huid 2x daag te reinigen met goede producten en je huid te beschermen tegen schadelijk invloeden van buitenaf. Dit zijn afvalstoffen, maar ook de zon is verraderlijk voor een acne huid. Het kan meer pigmentstoringen geven en het kan de ontstekingen verergeren. Goed beschermen dus die acne huid!

Welke producten zitten er in de Acne lijn van Dermalogica?

 

Waar staat Dermalogica voor?

De Dermalogica Anti Acne is een van de producten van Dermalogica.

Dermalogica is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, natuurlijke ingredienten, zuivere ingredienten, glutenvrij en dieproefvrij. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Dermalogica met mooie resultaten tot gevolg. Als de producten van Dermalogica in aanraking komen met je huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightecheffectieve formules.

Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. Zij adviseert u graag over de Dermalogica producten van de Clearstart lijn. Dé lijn voor pubers met acne.  Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Dermalogica Anti Acne is daar een heerlijk product voor!

Je vindt hier de Dermalogica Cleart start producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box