Terug

Neoderma producten (1)

Filters

Neoderma producten

Neoderma producten:

 

Waar komt de naam Neoderma vandaan? Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid.’ De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Alle behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier.

 

Helaas zijn de Neoderma producten in deze vorm niet meer verkrijgbaar in Nederland. Ze zijn over gegaan in een nieuwe vorm : The New Neo. Voor meer informatie kunt u kijken op onze pagina hierover. Kijk hier voor de nieuwe Neoderma Producten

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »