Terug

Cocoa Brown by Marissa Carter (4)

Filters

Cocoa Brown by Marissa Carter

Cocoa Brown

Cocoa Brown is in 2012 jaar geleden gelanceerd met 's werelds eerste 1 HOUR TAN en heeft sindsdien internationaal een cultstatus verworven onder beroemdheden en beauty-editors, van de pagina's van Teen Vogue tot The Oscars red carpet.

Cocoa Brown-producten worden verkocht in bijna 15.000 winkels over de hele wereld, van het Verenigd Koninkrijk tot Scandinavië, Noord-Amerika, Rusland, Australië en Europa.

Marissa gaf twee jaar lang schoonheidsbehandeling aan haar bedrijf, Carter Beauty Salon.

In 2007 reisde ze naar Philadelphia om een ​​certificaat in Cosmetic Chemistry and Skin Histology bij het Circadia Institute in te vullen, maar het was pas in 2012 dat mijn merk Cocoa Brown tot leven kwam! Dat jaar bracht ze in maart haar eerste kind ter wereld - Charlie en toen hij ongeveer drie weken oud was, had e een spray-kleurtje gedaan.

Ik sliep 's nachts met de bruine teint op de huid zoals nodig was voor de ontwikkeling van de oplossing op mijn huid en toen ze wakker werd, was ze prachtig gebronsd maar ook haar babyjongen! Hij had naast haar in het bed geslapen en het kleurtje was op zijn huid overgegaan.

Op dat moment besloot ze om met een team van cosmetisch chemici samen te werken om 's werelds eerste 1 UUR TAN te creëren, een kleurtje dat zich niet van de ene dag op de andere hoefde te ontwikkelen.

Later dat jaar, in november, bereikte Cocoa Brown 1 HOUR TAN schappen in Ierland en was het een uitverkocht succes. Cocoa Brown bestaat nu uit een kledingkast met verschillende producten en is verkrijgbaar in meer dan 20 landen.

Haar missie als maker is om producten voor je te leveren die innovatief, betaalbaar, mooi aan je kaptafel zijn en vooral dat je het gevoel hebt dat je de wereld aankan terwijl je ze draagt!

Cocoa Brown mousse

De mousse is het belangrijkste product en dat is de zelfbruiner. De zelfbruiner is er in verschillende tinten van licht naar donker. 

De mousse is gemakkelijk aan te brengen en hoeft maar 1 uur op te drogen voor een goed resultaat. Daarna kun je het afspoelen. 

Zorg van te voren ervoor dat de huid goed gereinigd is. 

COCOA BROWN Fresh Start Tan Eraser is een product om de kunstmatige tanning weer te verwijderen. Gebruik het 3 of 4 dagen na het aanbrengen van de tanning. 

De handschoen is makkelijk om het gelijkmatig aan te brengen. 

Cocoa Brown voordelen

-Geeft een natuurlijke bruine kleur

-Ruikt lekker en droogt snel op

-Niet op dieren en bevat geen parabenen

-Op basis van natuurlijke DHA

Bekijk het filmpje hieronder waarin Marissa Carter zelf tips geeft over Cocoa Brown. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box