Terug

Beauty Made Easy (4)

Filters

Beauty Made Easy

Beauty Made Easy is een Deens merk, opgericht in 2014 door Terje Munck en haar tienerdochter Katrine.

"Ik begon in een low-key om een ​​aantal van de producten en het concept op een aantal van de testmarkten te proberen. Ik moest mijn liefde, passie en plezier in mijn zakelijke leven en het vertrouwen vinden om te zeggen: dit is wie we zijn, dit is wat we doen en we zijn volkomen eerlijk en gepassioneerd. Ik wist wat mijn einddoel was, maar de routekaart moest nog worden getrokken.

 

Het werd gegeven dat Katrine deel uitmaakte van mijn zakelijke avontuur - onze doelgroep is tienermeisjes, ze was 15 toen we begonnen te praten over ons merk. Ze is opgegroeid, deel uitmakend van de cosmetische industrie, met mij op reis geweest en veel cosmetische winkels bezocht ... 

De bestemming en de weg zijn nu duidelijker en duidelijker.

Tegenwoordig zijn we deels in Duitse handen, we hebben extra kapitaal en middelen toegevoegd om nieuwe hoogten te bereiken en we exporteren naar 12 landen met nog meer.

Het belangrijkste ding dat een ondernemer is, is onthouden dat het niet alleen om het geld gaat - het gaat om de liefde voor wat je doet en om het onzelfzuchtig delen en verspreiden van die liefde.

Liefde komt bij je terug.

Wanneer u uw klanten ertoe brengt om verliefd te worden op wat u doet, zelfs als het slechts een tienerliefde is, begint dit het succes. Je kunt het niet kopen; het is iets dat een merk moet verdienen. Dit is ons doel; dit is waar we naar streven.

 

We willen onze jonge meisjes vertellen dat je brutaal moet zijn, dat je kleurrijk moet zijn en dat je moed moet hebben om op te vallen in de menigte. Meng je niet alleen, wees dapper, wees ambitieus.

 

We maken kleine alledaagse schoonheidsbenodigdheden die in een make-uptas, handtas of broekzak passen. 

We doen kleine dingen, maar hebben grote gedachten.

Over een paar jaar, als we over ons merk praten, wil ik woorden kunnen zeggen als: duurzaam, biologisch afbreekbaar, natuurlijk en ecologisch natuurlijk. Het gebruik van plastic containers in onze producten zal worden geminimaliseerd of volledig worden weggelaten en elk onderdeel van onze producten kan worden hergebruikt, gerecycled of gecomposteerd.

 

Onze reis is net begonnen en ik hoop dat we in staat zullen zijn om liefde en passie te stimuleren, te inspireren, te delen en terug te geven wanneer de tijd daar is ". 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box