Wat kan je doen bij een vermoeide, futloze, vale huid

  • Geplaatst op
  • Door Sandra van Leeuwen
  • 0
Wat kan je doen bij een vermoeide, futloze, vale huid

Een oppepper nodig voor je huid? Lees dan snel verder.

Moe, moe, moe! Iedereen heeft er wel eens last van. Het is ook vaak direct aan de huid af te lezen. Wat kan je doen bij een vermoeide, futloze, vale huid?

 

Iedereen heeft er wel eens last van; van die periodes waarin we kortere nachten hebben, lange werkdagen hebben, weinig buiten zijn of weinig energie hebben. Dus gewoon moe zijn! Je kan dit dan ook direct zien aan je huid; de glans is ervan af, de huid onder de ogen is vermoeid en de elasticiteit is verminderd, je krijgt fijne crackelee lijntjes. Al met al draagt dit niet bij aan een stralende en energieke uitstraling. Wat kunnen we er zelf aan doen zodat we wel weer gaan stralen?

Het valt niet altijd mee om slapeloze nachten en drukke dagen te vermijden, gelukkig zijn er daarom wel een aantal mogelijkheden om de huid van buitenaf te voeden. Want in sommige drukke periodes vergeten we vaak om onze huid thuis wat extra aandacht te geven. Een goede verzorging kan dan juist net even dat zetje zijn waardoor je huid er toch nog stralend en verzorgd uitziet.

 

Wat kan je zelf doen?

 

* Relaxen.

Relaxen is erg belangrijk, ook voor je huid. En het hoeft niet zo moeilijk te zijn,  een lekker bakje koffie of thee, even in het zonnetje buiten of in juiste sfeer in huis, kan al voldoende zijn. Of een wandelingetje van 20 min per dag in de natuur. 

Gedurende de dag zitten we veel in ons hoofd en dit heeft uitwerking op onze huid, deze kan dus wel wat ontspanning gebruiken. Een goede massage van het gezicht, nek, schouders maar ook de hoofdhuid kan zorgen voor ontspanning en zorgt tevens voor een goed doorbloede huid. Denk ook eens aan een bindweefselmassage, dit is een stuk minder ontspannend maar desalniettemin een erg goede behandeling om de huid even flink te stimuleren en te activeren. 

 

* Vitamientjes voor de huid

Een lichaam met weinig energie mist bepaalde vitamines en mineralen. De huid dus ook. De beste methode om plaatselijk de vermoeide huid te verbeteren is door de huid even een boost aan werkstoffen te geven. Hierbij worden serums en ampullen met actieve ingrediënten als kuur gebruikt.  De ampullen bestaan uit verschillende bestanddelen en zijn afhankelijk van het gewenste resultaat. De basis bestaat meestal uit hyaleronzuur, aangevuld met onder andere antioxidanten, vitamines , mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Een flinke boost dus voor de huid. 

* Dermaroller

Een zelfde soort behandeling waarbij de huid gevoed en doorbloed wordt, is met een dermaroller, waarbij er een roller met verschillende naaldjes over de huid wordt gerold en voedingsstoffen aan het einde van de behandeling worden aangebracht.Dit is wel een behandeling die je bij een specialiste moet laten doen! Want als je er niet secuur genoeg mee om gaat dan maak je meer schade. ( voor behandeling kijk hier - skinjexion)

 

* Oxygen 

Zuurstof is van levensbelang voor ons lichaam. We ademen het de hele dag in en uit. Maar zuurstof kan ook een heleboel betekenen voor je huid! Als de huid meer zuurstof heeft dan kan het sneller herstellen, ziet  het er gezonder frisser en stralender uit en dat is net wat we nodig hebben bij de vermoeide en futloze huid. Er zijn oxygen producten voor thuis gebruik maar er is ook een oxygen treatment.

 
*Peeling

Peelings kunnen ook een uitkomst bieden voor een vermoeide huid. Een peeling zorgt voor een betere vocht huishouding in de huid en de bovenste huidlaag ( de opperhuid) wordt vernieuwt en krijgt meer glans en dat is nou net waar het aan ontbreekt in deze periode. ( voor een peeling behandeling klik hier)

 

* Beautybehandeling:

We houden er allemaal van om eens flink in de watten gelegd te worden, met net dat beetje extra verzorging, aandacht, ontspanning en de juiste behandeling, verlaat je de beautysalon. 

 

Veel succes en Stralende groetjes Viva Donna!!

 

 

categorieën:peeling, masker, Decaar, Ericson Laboratoire, behandelingen , Schoonheidsspecialiste, serum,    Follow my blog with BloglovinBloglovin' my blogs, Viva Donna's You-Tube kanaal, Marc Inbane,

relevante producten: Oxygen producten

relevante blogs/ pagina's: Hyaluronzuur, skinjexion, algaepeeling, oxygen treatment

Bron: Beautyspot

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden