Terug

Singles Day / 11-11

Singles Day / 11-11

Er zijn steeds meer singles in de wereld daarom hebben wij leuke acties voor Singles Day / 11-11

Dit jaar wordt het al weer voor de 26e keer gevierd; Singles Day. Voor de verliefde stellen wordt ieder jaar 14 februari uitgebreid de liefde gevierd met cadeau's, kaarten, bloemen en nog veel meer. Valentijnsdag; Je kan er niet meer omheen! Het lijkt ook wel steeds commerciëler te worden. Ook als je geen relatie hebt ontkom je niet aan Valentijnsdag. Maar het aantal vrijgezellen over de hele wereld blijft toenemen, dus waarom geen dag voor de vrijgezellen! 

 

Wat is Single's Day?


Super leuk een dag voor singles, maar ben jij er niet in thuis dan zullen we even uitleggen wat het inhoud. Op Single’s Day zetten alle singles over de hele wereld de bloemetjes buiten. Ze gaan lekker even los. Uitgaan, winkelen, uit eten gaan, zich zelf even helemaal laten gaan en lekker verwennen.

Het wordt gevierd op 11 November. Deze datum is dan ook niet voor niets uitgekozen, 11 november bevat namelijk vier enen, die enen staan voor het alleen zijn.

 
Wij hebben voor jullie een leuke singles deal!!

 Je krijgt 15% korting op alle producten uit de webshop!! Ga dus snel naar de webshop en gebruik de kortingscode: #SINGLE

 

Stralende groetjes Viva Donna!

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box