Terug

Samenwerking met ZAZAZOO

Samenwerking met ZAZAZOO

 

Hieronder lees je de blog over de anti-rimpel pads van Wrinkles Schminkles die Jolanda heeft gemaakt over mijn producten. We zijn een van de weinige in Nederland ie dit product verkopen!!

 

Wil je meer lezen over van Zazazoo blog? Dan vind je de link hier.

De link naar de Wrinkles Schminkles Producten vind je hier

Wrinkles Schminkles Chest Smoothing Kit

 

Nu ik al een paar jaar de 30 gepasseerd ben merk ik dat mijn huid bij mijn decolleté niet geheel rimpelloos meer is. Niet dat het heel ernstig is hoor, maar met name na het slapen zijn er beginnende rimpeltjes waar te nemen. Er zijn speciale bh’s voor ‘s nachts maar vandaag laat ik je iets heel anders zien. Namelijk de Wrinkles Schminkles Chest Smoothing Kit.

 

WRINKLES SCHMINKLES CHEST SMOOTHING KIT

Wrinkles Schminkles Chest Smoothing KitDe Wrinkles Schminkles Chest Smoothing Kit zorgt voor een mooi decolleté zonder rimpels. Het is geen crème, maar een medische silicone pad. Deze pad zorgt ervoor dat rimpels op de huid minder zichtbaar worden. Rimpels bij je decolleté zijn een vorm van huidveroudering. Ze ontstaan door de schade van de zon, het slapen en de reguliere huidveroudering. Zelf vind ik het heel storend, want bij veel tops zie je het goed en is het vrij opvallend. Het maakt iemand meteen stukken ouder. Heel fijn dus dat deze pads er zijn.

Wrinkles Schminkles Chest Smoothing KitSilicone pads worden al langer in de medische wereld gebruikt om hun helende werking. Ik weet bijvoorbeeld nog dat ik jaren geleden een dergelijk soort pads/pleisters had voor mijn keel. Ik was toen aan mijn keel geopereerd (ze hadden een goedaardige tumor bij mijn schildklier weggehaald) en om de heling te bevorderen en het litteken het mooist te laten herstellen waren er deze pads. Het werkte super.

Wrinkles Schminkles Chest Smoothing KitHet mooie van deze Wrinkles Schminkles Chest Smoothing Kit is dat hij herbruikbaar is. Zo is het een goede investering voor een langere tijd. De pad gebruik je op een schone huid en je brengt hem voor het slapengaan aan. Zorg ervoor dat de huid niet vettig is, want dan hecht de pad niet goed. Haal het plastic van de pad af en plak hem op de huid. Hij plakt zo goed dat hij in allerlei slaaphoudingen goed blijft zitten. Ook beweegt hij goed mee, dus je hebt er totaal geen last van. De pad kun je overigens ook overdag gebruiken wanneer je dat wenst, alleen het effect is het grootst als je hem de hele nacht draagt. Bewaar overigens het plastic om na gebruik weer op de pad aan te brengen. Zo kun je hem goed opbergen voor een volgende gebruik.

Wrinkles Schminkles Chest Smoothing KitIk ervaar het als prettig. Zowel het aanbrengen, als het gebruik zelf en het resultaat. Het resultaat kon ik niet goed op foto vastleggen, aangezien ik overdag weinig rimpels heb. Wel merk ik zeker verschil na het slapen wanneer ik de pad wel of niet draag. Mijn huid ziet er frisser uit en beginnende rimpels zijn verdwenen na het gebruik van de pad.

Wrinkles Schminkles Chest Smoothing KitZweet, sporen van parfum of moisturizer en huidcellen kunnen de werking van de pad negatief beïnvloeden. Daarom is het belangrijk dat je de pad goed schoon houdt. Wrinkles Schminkles verkoopt een speciale reiniger, maar ik weet van de pleisters die ik toen had dat ik ze ook voorzichtig met water kon schoonmaken. De Wrinkles Schminkles Chest Smoothing Kit kun je 20 tot 40 keer gebruiken, geheel afhankelijk van je huidtype en hoe goed je hem schoon houdt. Hij kost €29,50 en is tevens verkrijgbaar in andere varianten voor andere plekken (denk bijvoorbeeld aan de ogen, mond/lip, de nek en het voorhoofd). Ik vind het een goede investering en zeker het geld waard!

 

 

 

U vindt ons ook op: Google Business; Google reviews, Trustpilot reviews,  Twitter, Facebook, Instagram, Bloglovin ,marktplaats

 

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box