Terug

Samenwerking met Miek's Mind

Samenwerking met Miek's Mind

Viva Donna in een mooie  samenwerking met Miek's Mind.

In Samenwerking met Miek's Mind vind je hieronder een super mooie review over de producten van Neoderma! Mieke Bedankt voor de leuke samenwerking en nog veel plezier van de producten!

Veel leesplezier!

Stralende groetjes Viva Donna!!

 

NEODERMA HUIDVERZORGING: SILKY EYE MASK, OOGCRÈME EN HYDRATION SERUM

neoderma huidverzorging

 

Ben jij al bekend met de huidverzorging van Neoderma? Onlangs werd ik benaderd door Sandra van Viva donna. Zij vroeg of ik producten wilde reviewen van Neoderma. Ik ontving wat informatie en drie producten. Ik laat je kennis maken met het merk en het silky eye mask, oogcrème en hydration serum.

NEODERMA HUIDVERZORGING

Viva Donna is innovatief en bijzonder omdat ze de enige zijn die Neoderma Old style producten verkoopt. Viva Donna vindt het belangrijk dat de producten goed zijn voor de huid, maar ook voor het milieu. Neoderma zoals het was is vorig jaar gestopt, omdat het zodanig zou veranderen en duurder zou worden dat het niet meer te doen was voor specialistes. Met een soort van doorstart is het merk helemaal vernieuwd. Hier waren heel veel Nederlandse schoonheidsspecialistes de dupe van. Hier is Viva Donna op ingesprongen en ze heeft een site gemaakt zodat specialistes nog onderling producten konden uitwisselen. Viva Donna maakt nog steeds veel mensen blij met de ‘oude producten’. Wat een mooie gedachte om zo toch veel specialistes blij te maken met de producten en daarbij ook mensen die de producten ontvangen. Als de producten op zijn, schakelt Viva Donna ook over naar de nieuwe producten.

neoderma silky eye mask review

neoderma silky eye mask

SILKY EYE MASK

Dit oogmasker zit verpakt in een witte tube. Dit vindt ik hygiënisch werken, erg fijn. De uitstraling van het product is wel basic, geen poespas. Het eye mask is doorzichtig van kleur en je brengt het aan onder je ogen. Dit laat je +-10 minuten zitten en je verwijderd het met natte wattenschijfjes. Ik zie niet direct effect, maar ik vind het wel prettig om mijn ogen aan het eind van de week even wat extra verzorging te geven. De gel is lekker koel dus als je flinke wallen hebt, slanken ze lichtelijk. De hele week om 06:15 uit bed tikt er toch wel in! Het masker verzorgt, verzacht en geeft rust aan je huid. Voor het silky eye mask van 30 ml betaal je €35,50.

neoderma prevent eyecream review

neoderma prevent eyecream

PREVENT OOGCRÈME

Deze oogcrème breng ik aan in de ochtend en avond met mijn ringvinger. De crème is wit van kleur en zit verpakt in een paarse tube. Dat werkt erg prettig met doseren en het is hygiënisch. Ik breng een kleine hoeveelheid aan onder mijn ogen en klop de crème als het ware in. Ik ben bijna 30 dus deze crème is erg fijn voor beginnende lijntjes. De oogcrème trekt snel in en blijft niet op de huid liggen. Dat is fijn, want daarna kun je direct beginnen met het aanbrengen van je make-up. Deze tube van 15 ml kost €36,50.

neoderma hydration serum review

HYDRATION SERUM

Een extra hydratatie boost voor je huid. Heb je last van een vochtarme huid? Dan is dit serum een aanrader. Het wordt enorm goed opgenomen door mijn huid. Dit hydration serum is ideaal om na het douchen aan te brengen. Je huid voelt dan wat trekkerig aan. Deze serum hydrateert direct de huid. Het zit verpakt in een glazen doorzichtig flesje en het serum is lichtgeel van kleur. Twee pompjes van het serum is voldoende voor het gehele gezicht. Je betaalt €39,50 voor dit serum van 30 ml.

neoderma hydration serum

Al bij al is dit een prettige kennismaking! Ik was nog niet bekend met het merk Neoderma. De producten heb ik nu ruim 1 maand in gebruik. In de ochtend en avond gebruik ik het serum en de oogcrème. Het eye mask gebruik ik 1 á 2 keer in de week. Zou ik de hele set  zelf nog eens aanschaffen? Dat niet direct, daarvoor zie ik te weinig effect van de producten. Dat neemt niet weg dat ze fijn zijn in gebruik. Mijn huid voelt gedurende de dag niet trekkerig aan, dus het geeft mijn huid voldoende hydratatie.

 

Bron: Miek's Mind

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box