Terug

Nieuws van Beauty Pillow

Nieuws van Beauty Pillow

Nieuwe Collectie Beauty Pillow! Lees snel verder.

Wij hebben leuk nieuw van Beauty Pillow! Ze zijn uitgebreid en ik ga je hieronder alles over deze nieuwe producten vertellen.

Beauty Pillow heeft een super mooie uitbreiding gedaan van het assortiment, dus binnenkort kan je bij ons ook alle nieuwe producten bestellen.

De volgende stap voor Beauty Pillow is het introduceren van nieuwe kleuren en het starten met dekbedovertrekken en hoofdkussens. Zij hebben er hard aan gewerkt en wij zijn erg blij met het resultaat. 

 

Ook wij hebben meegedacht over de vernieuwingen!


Voor de nieuwe kleuren hebben ze bij beauty Pillow gekeken naar de laatste trends en hebben zij Beauty Pillow verkooppunten gevraagd om advies. Waaronder ons van Viva Donna.  We hebben een super lfijn gesprek gehad en leuk om samen met een leverancier te kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor innovaties.

 
Pretty Pastel

Uit deze gesprekken bleek dat de pasteltinten nog zeer “hot” zijn. De poederige pastelkleuren blijven ook deze zomer het interieur opvrolijken. Ze zijn geliefd bij een breed publiek omdat ze zo zoet, vrolijk en zacht zijn. Om dit ook in de slaapkamer naar binnen te halen hebben wij gekozen voor Old Blue, Old Pink en Living Coral (de kleur van 2019) als de nieuwe Beauty Pillow kleuren.
 
Deze kleuren geven de slaapkamer een gezellige, fijne uitstraling zonder dat het te druk wordt. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de drie nieuwe kleuren als wij. Ze zijn binnenkort beschikbaar! 
 
Voor het najaar gaan zij wellicht weer nieuwe kleuren introduceren. Heb jij een tip of mis je nog iets in het Beauty Pillow assortiment? Laat het ons weten!

 

Ook heerlijk slapen onder een Beauty Pillow Dekbbed overtrek

Nu slaap je nog mooier met de prachtige Beauty Pillow dekbedovertrekken!
Beauty Pillow is bekend geworden door de unieke kussenslopen van de beste kwaliteit satijn. Door de vele voordelen voor huid en haar is Beauty Pillow inmiddels niet meer weg te denken uit de beautywereld. 
 
Beauty Pillow vond dat het tijd werd voor de volgende stap: matchende dekbedovertrekken! Uiteraard zijn ze van hetzelfde hoogwaardige satijn gemaakt, waardoor ze dezelfde voordelen bieden als de kussenslopen. Bovendien matchen de dekbedovertrekken perfect met de kussenslopen, waardoor je slaapkamer een echt luxe uitstraling krijgt.
 
De dekbedovertrekken zijn aan de bovenzijde gemaakt van satijn voor de vele voordelen en de luxe uitstraling. Het geeft een prachtige glans en maakt elke slaapkamer luxueus. Voor de onderzijde hebben wij gekozen voor hoogwaardig katoen. Met satijn aan de onderzijde zou het dekbed gemakkelijk wegglijden; daar heb je nu zeker geen last van. 


 
De voordelen van het dekbedovertrek:
  • Een complete, matchende set
  • Luxe uitstraling
  • Katoenen onderzijde, glijdt niet weg 
  • Subtiele glans
  • Zacht voor de huid 
  • Voelt koel aan en ademt goed
  • Pluist niet
  • Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen

Slaap heerlijk op je Beauty Pillow hoofdkussen!

Bij de luxe kussenslopen van Beauty Pillow horen natuurlijk hoofdkussens van de beste kwaliteit. Wij bieden de keuze uit een luxe hoofdkussen van polyestervezel, een deluxe hoofdkussen van holle vezel of een bio hoofdkussen van kapok vezel.

 

Mocht u meer willen weten over de Beauty Pillow producten, dan kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen. 

 

Stralende groetjes Via Donna!!


De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in drie maten: 140x200/220 (1-persoons), 200x200/220 (2-persoons) en 240x/200/220 (Lits-jumeaux). De Beauty Pillow dekbedovertrekken zijn er al in de volgende kleuren: Pearl, Petrol, Peach, White, Old Blue, Old Pink en Living Coral. De andere kleuren volgen hopelijk snel. 

 

Bron: Beauty Pillow

relevante producten:Beauty Pillow producten, Beauty Pillow kussenslopen, Beauty Pillow hoofdkussens, Beauty Pillow dekbed overtrek, Beauty pillow beddengoed sets,  beauty pillow Old Blue kussensloop, Beauty Pillow Old Pink kussensloop, Beauty Pillow  Living kussensloop, 

U vindt ons ook op: Google Business; Google reviews, Trustpilot reviews,  Twitter, Facebook, Instagram, Bloglovin ,marktplaats

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box