Terug

Nieuw Soberbia Spirits

Nieuw Soberbia Spirits

Een multifunctionele anti-age crème voor alle huidtypen. Bevat 20 essentiële ingrediënten uit 20 verschillende landen.

Soberbia Spirit; de crème met de meest bijzondere ingrediënten voor de beste werking

Soberbia is multifunctionele anti-age crème voor alle huidtypen. Bevat 20 essentiële ingrediënten uit 20 verschillende landen. De Soberbia Spirit-crème kan tegelijkertijd met alle ingrediënten werken. Uniek omdat het uw huid alle voordelen in één keer geeft en is voor de huid van het gezicht, de nek en de ogen.

Ontwikkeld door Iván Grau, die ook eigenaar is van het bedrijf Unapologetic Luxury, Barcelona. Soberbia Spirit is het resultaat van een onvermoeibare zoektocht naar alleen de meest buitengewone ingrediënten op aarde. De criteria waren eenvoudig:  het allerbeste vinden dat bestond.

Unapologetic Luxury had een doel dat was om de hoogste normen van kwaliteit, stijl en efficiëntie ooit ter wereld te bereiken en gebruikte in zijn formule de nieuwste generatie anti-aging en anti-rimpelmoleculen en peptiden. Dit leidde tot de crème Soberbia Spirit, die begin 2018 werd gelanceerd.

Soberbia Spirit Anti-aging Cream is genomineerd door de Danish Beauty Award in een categorie die wordt gegeven aan een nicheproduct of nichemerk dat doorgaans aan een zeer specifieke behoefte voldoet. Een nicheproduct kan ook een "speciaal product" worden genoemd dat nieuw, innovatief en waarschijnlijk iets anders is dan de producten.

 

De waardevolle ingrediënten

Soberbia combineert de meest complete ingrediënten uit de schatten van de natuur en de resultaten van een state-of-the-art cosmetisch onderzoek. De Soberbia Spirit cream heeft een kalmerende werking op de geïrriteerde huid en heeft een desinfecterende werking op onzuiverheden en huidbeschadiging. Het bestrijdt tekenen van acne en leeftijd, heeft een verstevigend effect en geeft niet veel kansen om rimpels achter te laten.
Meer over de precieze ingrediënten vind je in onze blog hierover.
Met bewezen effect

Sorberbia Spirit heeft na talloze efficiëntietests verbluffende resultaten opgeleverd met zijn effect. Sommige van deze tests kunnen worden gelezen in de onderstaande diagrammen.

Soberbia Spirits

Soberbia Spirits

Soberbia Spirits

Wil je meer weten over dit product? Neem gerust contact met ons op.


Stralende Groetjes Viva Donna!

 

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box