Terug

Naïf zonnebrand vernieuwd

Naïf zonnebrand vernieuwd

De zonnebrand van Naïf is verbetert! Smeert nog fijner en geen witte waas meer!

Ja je leest het goed. De zonnebrand van Naif is geheel veranderd. Het is 100% natuurlijk, zelfs de verpakking en de crème is nog meer verbetert.  Het smeert beter uit en de witte waas is voorgoed verdwenen. Verder hebben ze nu ook producten voor volwassenen. Super top dus.

Iedere huid verdient het allerbeste, vooral als de zon schijnt. Met natuurlijke, minerale UV filters op basis van zinkoxide (non-nano) is de zonnebrandcrème en aftersun van Naïf geschikt voor alle huidtypes. Oh en het laat geen witte waas achter!

De Naïf natuurlijke zonnebrandproducten zijn ideaal voor een goede bescherming van het lichaam en gezicht, op basis van minerale UV filters (non-nano deeltjes). Dit maakt ze ook oceaanvriendelijk.

Naif zonnebrand

De Naïf zonnebrand beloften:

  • Natuurlijke zonnebrandcrème voor baby en kind
  • Zonder witte waas
  • Huidvriendelijk door natuurlijke UV filters
  • Beschermt tegen UVA en UVB straling
  • Oceaanvriendelijk (non-nano, geen oxybenzone)
  • Waterbestendig
  • In verpakking van suikerriet
  • Vegan & animal friendly

Natuurlijke UV filters zonder witte waas 

Met natuurlijke, minerale UV filters op basis van zinkoxide (non-nano) is de natuurlijke zonnebrandcrème van Naïf SPF30 geschikt voor baby en kind. De crème is eenvoudig aan te brengen en laat geen witte waas achter op de huid. Dit komt door de toevoeging van natuurlijke oliën als olijfolie, kokosolie en zonnebloemolie. Natuurlijke UV filters zorgen voor een directe bescherming, zonder inwerktijd en beschermen tegen UVA en UVB straling. We adviseren baby’s met name het eerste jaar zoveel mogelijk uit de zon te houden. Mocht het toch voorkomen, is de natuurlijke zonnebrandcrème ook veilig te gebruiken voor de gevoelige huid van pasgeborenen.

Zonnebrandcrème zonder oxybenzone (and other nasties)

Wist je dat zonnebrandcrème dat in de zee terecht komt, de oceaan flink kan doen vervuilen? Dit komt o.a door de ingrediënten Oxybenzone en Octinoxate, maar ook microplastics en nanodeeltjes. Goed nieuws, die zitten er bij ons niet in en ze worden binnenkort zelfs verboden. 

Verpakking van suikerriet

Wist je dat onze tubes zijn gemaakt van suikerriet? Zo bespaar je per tube +-55 gram CO2 ten opzichte van een normale plastic tube. Vinden we heel gewoon, natuurlijk.

Zo smeer je goed bij jezelf en je kind: 

Smeer je kind en jezelf iedere twee uur in met de zonnebrandcrème. Een dun laagje biedt voldoende bescherming, gebruik dan ook kleine hoeveelheden per keer. Vergeet deze plekjes niet mee te nemen: rond de ogen, oren en de hoekjes bij de neus.

Eenmaal ingesmeerd zijn jullie ongeveer twee uur beschermd met factor 30. En vergeet niet dat je ook in de schaduw moet smeren want daar komen de UV Stralen ook.

De Naif zonnebrand is gecertificeerd:

bioplastic  naifNaif is VeganNaif Zeroplastic Certificate

Wil je meer weten over de zonnebrand producten van Naif? Kijk dan hier.

Je mag natuurlijk ook contact met on opnemen.

Stralende groetjes Viva Donna!

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box