Terug

Hoe zie je er met een mondkapje toch nog een beetje feestelijk uit?

Hoe zie je er met een mondkapje toch nog een beetje feestelijk uit?

Tips voor een Feestelijke Corona tijd met mondkapje

 

Helaas moeten we er dan toch echt aan geloven; de mondkapjes. Maar hoe zie je er tijdens de feestdagen nog een beetje sjiek en feestelijk uit met zo'n kapje op je gezicht? Wij geven je de tips zodat jij weer helemaal het stralende middelpunt kunt zijn En dan bedoelen we niet met zo'n fout mondkapje als op de foto! 

 

Feestelijke mondkapjes tips:

  • Kies voor een mondkapje dat bij jou past. Maar kies dan niet voor zo'n wegwerpmondkapje. Die zien er niet zo feestelijk uit. Het kan een gewone zwarte zijn, maar je kan natuurlijk ook een mondkapje kiezen met een feestelijk motiefje. Je hebt leuke speciale sites die mondkapjes maken voor speciale gebeurtenissen. Bij Webshop RDR Design vind je een speciale kerst collectie mondkapjes. Onderaan de blog vind je de link naar de pagina.
  • Omdat een mondkapje zorgt voor een beetje een zweterige omgeving is het belangrijk om de hygiëne in acht te houden. Zorg er dus voor dat je de huid goed verzorgt met minimaal 2x daags een goede reiniging. En verzorg je huid met niet te vetten verzorgingsproducten.
  • Als je een mondkapje draagt is het niet verstandig om veel make-up aan te brengen. Besteed alleen extra aandacht aan de ogen. Zet de wenkbrauwen goed aan met een wenkbrauwpoeder, gebruik een lekkere glitterende oogschaduw voor op het bewegende ooglid en een tipje op het onderste ooglid aan de buitenkant. Breng een goede eyeliner aan en maak het af met een volume mascara.
  • Laat een foundation, poeder, terracotta, bronzer, blush, lipgloss en lipstick achterwege. Dit zie je niet onder ene mondkapje en het kan alleen maar afgeven op je kapje en onhygiënisch gaan verspreiden.
  • Kies voor een lipstick die niet afgeeft. Aanbrengen, even laten drogen en je ziet er ook top uit als je je mondkapje af kan doen!
  • Zorg voor mooie verzorgde handen en gelakte nagels. De nieuwste striplac kleuren van de look Show Time zijn echt Classy, sjiek en zeer feestelijk. Echt toppers voor de feestdagen.

 

Bij onderstaande foto heb ik de ogen meer aangezet. Het enige wat ontbreekt is de glitteroogschaduw.

Make-up tips bij het dragen van een mondkapje

Hopelijk heb je nu voldoende goede tips om er tijdens Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw heel feestelijk bij te zitten. Wat je voelt je altijd beter als je er goed verzorgt uitziet. 

 

Je vindt de kerstcollectie mondkapjes van RDR Design hier

RDR Design

Dit is ook een van de Mondkapjes van RDR Design:

Fijne feestdagen, Stralende Groetjes Viva Donna!
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box