Terug

Ericson Laboratoire, Keenwell, Algologie

Ericson Laboratoire, Keenwell, Algologie

We hebben weer een aantal nieuwe merken in de webshop, Je leest er hieronder meer over.

Onze webshop is constant in beweging. We hebben nieuwe merken in de webshop voor huidverbetering;Ericson Laboratoire, Keenwell, Algologie.

 

Ericson Laboratoire:

Professor Ericson, specialist op het gebied van ouderdomsproblemen en een eminent bioloog, leerling van Nobelprijswinnaar Alexis Carrel, was èèn van de eerste wetenschappers in Frankrijk die bij huidbehandelingen gebruik maakte van hoogwaardige celtherapie. 

ZICHTBAAR RESULTAAT
Een groot aantal huidproblemen kan worden behandeld: een verminderde vitaliteit, eventueel van hormonale oorsprong, rimpels en kleine littekens, pigmentvlekken, overactieve talgklieren, rode vlekken, couperose etc. Met duidelijk zichtbaar resultaat.

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE
Onze therapeutische benadering maakt het u mogelijk om alle huidproblemen succesvol te behandelen. De van oorsprong fyto-biologische, uit de zee afkomstige werkstoffen en biotechnologische ingrediënten zijn uitzonderlijk door hun aard en hoge concentraties. We bieden doelgerichte behandelingen die bestemd zijn voor gekwalificeerde professionals.

Ericson Laboratoire lijnen:

 

Keenwell:

Al vanaf de start in 1975 is KEENWELL een zeer innovatief huid verbeterend merk en continu in ontwikkeling om een complete range specifieke, professionele huidverbeteringsproducten te ontwikkelen. .

Door de jarenlange ervaring, het gebruik van moderne technologieën, continu op zoek zijn naar nieuwe actieve ingrediënten, natuurlijke en biotechnologische werkstoffen die goed samenwerken zorgen de producten voor een optimale hoge huidopname en is hun effectiviteit verbeterd.
KEENWELL staat garant voor een optimale huidverbetering en verdraagzaamheid.

De producten van KEENWELL:


– Zijn olie-vrij en niet irriterend voor de huid
– Zijn zonder paraffine en derivaten
– Vrij van dierlijk afgeleide materialen
– Bevatten plantaardige oliën
– Bevatten natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologieën
– Bevatten hypo-allergeen parfum.

 

Keenwell lijnen:

 

 

Algologie:

In het hart van de ongerepte biotoop  op het schiereiland Armor peninsula, is een nieuwe cosmetische lijn geboren uit de zee met botanische ingrediënten afkomstig van kust en diepzee planten.

Puur, respectvol en krachtig, Algologie biedt u schoonheid geboren uit de marine tuin.

Voor een stralende teint en een strakker lichaam, zoals na een vakantie aan zee. Algologie nodigt u uit op een reis vol met rituelen en rustgevende behandelingen voor uw dagelijkse plezier.

Algologie lijnen:

 

Mocht u meer over een van deze merken willen weten dan hoor ik het uiteraard graag.

 
Stralende Groetjes Viva Donna

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

recente artikelen:

 

Recente artikelen

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box