Terug

Nazomer actie van Decaar

Nazomer actie van Decaar

Super leuke kortingen en cadeau's bij Decaar nazomer actie

De zomer is bijna aan zijn einde, dus we gaan de huid voorbereiden op het nieuwe seizoen met Decaar.

 

Alle vakanties zitter er weer op en we zijn aan het genieten van de laatste zomerse dagen. Onze huid heeft best heel wat te lijden gehad van zon, zee, strand, droogte,  enz dus moeten we  echt even wat extra aandacht aan de huid geven. En Decaar heeft daar de juiste producten voor!

 

Scrubben

Scrubben is erg belangrijk voor de huid. je haalt de dode huidvellen weg en daarmee krijgt de huid weer een veel mooiere glans en je stimuleert de huid ook actiever te zijn. Scrub je huid 2-3 keer per week op zachte wijzen en je zal zien dat de huid enorm opknapt. Als je na de scrub een Masker aan brengt dan wordt deze ook nog beter opgenomen door de huid en heb je dus betere resultaten

Decaar heeft 2 scrubs:

- Decaar Oxygen scrub ( een lekkere frisse scrub, werkt reinigend, verfrissend en detoxing. Geschikt voor ieder huidtype)

- Decaar Exfolianting scrub mask ( een scrub en masker in een, voor de vette, onzuivere huid met puistjes. Ookwel de Bio-peeling voor thuisgebruik genoemd)

 

Serum

Doordat de huid enorm te lijden heeft gehad kan het wel wat extra voedingstoffen gebruiken. Wij adviseren dus om een serum onder de dagcrème en of nachtcrème aan te brengen.

Decaar serums:

- Decaar Oxygen gel  ( Deze gel moet eigenlijk iedereen onder zijn dagelijkse verzorging gebruiken. Je huid ziet er frisser door uit en het werkt tegen huidveroudering. Deze gel bevat perfluorcarbon en zorgt voor betere opname van zuurstof in de huid. Gegarandeerd resultaat)

- Decaar Oxygen serum ( Een boost aanPerfluorcarbon, werkt super als kuur tegen lijntjes, doffe huid, rimpeltjes, verslapping enz)

- Decaar Elixer Serum: ( een serum dat enorm anti age werkt, oa anti rimpel, verstevigend en liften. Top als kuur te gebruiken.)

- Decaar Brightening serum ( Dit serum gebruik je 's avonds onder je nachtcrème en werkt peelend. Je gebruikt het op pigment vlekken en je ziet dat de pigmentvlekken minder donker worden)

- Decaar Delicate serum ( serum voor de meest gevoelige huid, gaat roodheid en irritatie tegen)

 

Decaar actie:

We hebben een leuke Decaar actie voor jullie. Je krijgt op iedere bestelling 10% korting en bij aankoop van 3 producten krijg je er een gratis Decaar Oxygen scrub erbij!

 

Veel shop plezier dus!!

Stralende groetjes Viva Donna!!

 

Relevante producten: scrub, masker, serum

 

U vindt ons ook op:
Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box