Terug

Beauty Pillow satijnen kussensloop

Beauty Pillow satijnen kussensloop

Slaap je mooi met de Beautypillow kussensloop

Wil jij ook ‘s ochtends wakker worden zonder slaap rimpels  en coupe ontploft? Dan met je zeker met de beautypillow gaan slapen.

 

De beautypillow kussensloop is een kussen sloop van puur satijn en beloofd een gladde huid, het voorkomen van slaap vouwen, Verfijnen van rimpeltjes, Bestrijden van acné en onzuiverheden en kalmeren van een vurige huid.
Verder heeft het ook nog diverse voordelen voor het haar, hierover kunt op de site van beautypillow meer lezen. Ze zeggen dus niet voor niets in de slogan: Slaap je mooi!!!

Beautypillow satijnen kussensloop 

Ik gebruik de beautypillow satijnen kussensloop nu ongeveer 4 maanden en ik ben zeer blij verrast. Mijn eerste indruk toen ik hoorde dat een kussen mijn huid zou kunnen verbeteren, was heel eerlijk: “Eerst zien dan geloven”
Maar de kussen heeft mijn hart gestolen. Het voelt heel zacht en glad aan. Het heeft geen kreukjes waarvan je kreukels in je gezicht kan krijgen en mijn huid ziet er in de ochtend fris geslapen uit!! En wat ook nog een leuk bijkomend feit is, mijn haar zit niet meer zo gek alle kanten op als ik wakker wordt. ook een fijne bijkomstigheid.

 

Filmpje:

 

De beauty pillow satijnen kussensloop is er in de volgende kleuren: zwart, wit, parelmoer, peach, champagne, petrol, rood, roze, aubergine, zilver, taupe, lila, antraciet en in paars

 

Wasvoorschrift: Je mag de beautypillow op 40 graden wassen, maar het is niet zo verstandig om het in de droger te doen. Dan gaat het minder lang mee.

 
Stralende groetjes Viva Donna

 

Categorieën:Follow my blog with BloglovinBloglovin' my blogs Viva Donna's You-Tube kanaal Beautypillow, gezichtsverzorging

Producten: beauty pillow zwart, wit, parelmoer, peach, champagne, petrolrood, roze, aubergine, zilver, taupe, antraciet , paars, lila

 

 

Recente artikelen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box